woodCommander 5 – Élzárás

Vissza

Katalógus letöltése

Gyorsabb, biztosabb, rugalmasabb

A 2022-es bemutatkozása óta a woodCommander 5 szoftver új mércét állított fel az élzárásban. A program legfontosabb ismérve, hogy lehetővé teszi a megmunkáló programok és élzáró anyagok gyors kiválasztását, valamint programok létrehozását.

A szoftvernek köszönhetően az élzárógép rugalmasabban és hatékonyabban üzemeltethető, amit az EDGETEQ S-500 élzárón való alkalmazás a gyakorlatban is bizonyít. Ezenkívül további előnye, hogy közvetlen kapcsolatot alakít ki az élanyagkészletet kezelő  „materialAssist” alkalmazással.

woodCommander 5 szoftver az EDGTEQ S-500 élzáró gépen

 

Ajánlatkérés

Típus: Gépek szoftverei

Gyorsabb: Az információs szintek okos összevonásának köszönhetően most kevesebb kattintás vezet a kívánt eredményhez. A releváns paraméterek az állapottól függően jeleníthetők meg. A 3D szimulációból származó miniatűrök gyorsabb programváltást tesznek lehetővé.

Biztonságosabb: A valódi 3D-s munkadarab-szimuláció, illetve a méretek közvetlenül a 3D-s munkadarabon történő megjelenítése, valamint a nem megengedett paraméter-kombinációk automatikus ellenőrzése magas szintű üzembiztonságot eredményez. Kevesebb próbadarabra van szükség, ami idő- és költségmegtakarítást is eredményez. A megmunkálási lépések a szimuláción keresztül az első pillantásra megérthetők, és igény esetén a szerszámpályák is bekapcsolhatók.

Valódi 3D munkadarab szimuláció woodCommander 5-tel

Rugalmasabb: A paraméterek felhasználó-specifikus elrendezésének köszönhetően a gépkezelő rendkívül rugalmasan férhet hozzá a programokhoz vagy élanyagok adatokhoz.

A munkadarab szimulációban megjeleníthető vagy elrejthető a szerszámpálya

Automatikus élanyag kezelés a woodCommander 5-tel

Az Edge Data Package (Edge Data Plugin + élanyag-asszisztens) lehetővé teszi a hozzáférést a vezető élanyag-gyártók összes élzáró-adat katalógusához közvetlenül a gépen. Ezzel az asszisztenssel teljes áttekintést kap a felhasználó az élanyagokhoz kapcsolódó összes információról, illetve a saját készleteiről. Az Edge Data Plugin szoftverösszetevő segítségével közvetlen kapocslat hozható létre a woodCommander 5, a gépvezérlés és az élzáró-asszisztens között. Az olyan adatok, mint az élanyag vastagság, szélesség és a kiválasztott tekercs hossza, közvetlenül a gépre kerülnek az élanyag-asszisztens alkalmazásból az Edge Data Plugin segítségével. Ez azt jelenti, hogy a továbbiakban nincs szükség manuális közbenső lépésekre az élanyag adatok rögzítéséhez. Ezzel egyrész idő takarítható meg, másrészt kiküszöböli az esetleges beviteli hibákat.
További plusz: az adatátvitel nem egyirányú utca, ugyanis a beépülő moduloknak köszönhetően az élzárógép a tekercs hátralévő hosszát is visszajelzi az alkalmazásnak. Ez azt jelenti, hogy az élanyagkészlet mindig naprakész a gépkezelő, a munkaelőkészítő és beszerzési kollégák számára.

Az Edge Data Plugin két változatban érhető el a gép konfigurációjától függően: A „Basic”-nél az élhosszt dolgozzák fel. A „Performance” funkcióval mind az élhossz, mind a tényleges élanyag vastagság is feldolgozásra kerül. Ezután az élanyag vastagság tűrései az „Élvastagság-kompenzáció” segítségével pontosíthatók.

Edge Data Package – élanyag kezelés automatikus visszacsatolással

 

 

Kapcsolat
x GINOP