VACUMOBIL VT / JT elszívók

Vissza

Kompakt porgyűjtők – mobil elszívó egységek

A Höcker Polytechnik számos újítása emeli ki a VT / JT elszívó családot a mobil elszívók sorából. Különböző szűrőtisztítási megoldás, számos por/forgács kezelési eljárás és a moduláris kialakítás kombinációi közül lehet választani, hogy a berendezés maradéktalanul betöltse a cégre szabott feladatát.

A VT / JT mobil elszívó, különlegesen nagy légteljesítménnyel több porforrás elszívására is alkalmasak. A szűrők teljesen automatikus regenerálása kíméletes vibrációval, illetve sűrített levegővel történik, a nagy üzembiztonság és a kényelmes kezelés érdekében.

A HÖCKER VACUMOBIL VT / JT gépei IE3, illetve IE5 motorral vannak szerelve, ami garantálja az alacsony energiafogyasztást, környezeti erőforrások kíméletes használatát. Minden elszívó automatikus tűzoltó berendezéssel és integrált, robbanásbiztos visszacsapó szeleppel rendelkezik.

A Höcker Polytechnik összes Vacumobil porgyűjtőjét a Holz-Berufsgenossenschaft tanúsítja és teszteli a legszigorúbb szabványok szerint.  A Vacumobil porgyűjtők ideálisak egy vagy több porforrás elszívására, és főként kis- és középvállalkozásoknál használják 8.000 (11.000 ) m³/h légmennyiségig.

Elszívó egységeink kombinálhatók porgyűjtő tartályokkal, forgószelepekkel a silókba történő tovább szállításhoz, vagy brikettáló présekkel a helytakarékos ártalmatlanításhoz vagy a brikett gyártásához. A Vacumobil porgyűjtők így alkalmazások és alkalmazások széles körét teszik lehetővé.

 

 

 

Ajánlatkérés

Típus: Elszívó berendezések, rendszerek
Márka: Höcker

Előnyök

  • Az VACUMOBIL VT / JT elszívók az üzemterületen belül is elhelyezhetők
  • Alacsony visszamaradó por mennyiség: 0,1 mg/m3 (H3; TRSG 553)
  • Magas fokú hőenergia visszaadás
  • Nagy tárolási kapacitás
  • Automata szűrőtisztítás
  • PLC vezérelt kapcsolás
  • Alacsony energiafelhasználás és magas elszívási hatékonyság
Kapcsolat