JOOS hőprések

Vissza

Furnér prések 80 éve

A Joos több mint 80 éve tervez és gyárt furnérprést. Csak azok a vállalatok versenyezhetnek évtizedekig a famegmunkáló gépek piacán, amelyek a legmagasabb minőséget állítják elő és pontosan reagálnak ügyfeleik igényeire.

Minőségi know-how: A préskeretek, mint a prés szíve, nagy merevséggel rendelkeznek. Az asztalszerkezet egyenletesen osztja el a préselési nyomást a paneleken, a furnéron és a ragasztón. Az eredmény kiváló minőségű furnérozott panelek.

Biztonsági know-how: Egy külső és egy belső kioldózsinór biztosítja a prés leállását vészhelyzetben.  A Joos gépek A.B.S. biztonsági rendszerrel vannak felszerelve. A törött anyagot vagy a helytelen préskirakást az érzékelők regisztrálják, és a prés automatikusan kinyílik. Plusz az üzembiztonság és a prés hosszabb élettartama szempontjából, mivel megelőzhető a présasztal károsodása. A műanyag vezetők biztonsági vezetékként szolgálnak. További biztonsági berendezések védik a kezelőt.

Ajánlatkérés

Típus: Furnérozás, préselés
Márka: Joos

Jellemzők

  • Nyomóerő 33 000 kN-ig
  • Présfelület 18 x 3 m-ig
  • Fűtő/hűtő lemezek 450 °C-ig (különböző rendszerek)
  • Alumínium vagy acél fűtőlap
  • Paraméterválasztás: Nyomás, hőmérséklet, idő, pozíció, méretek
  • Kevés karbantartást igénylő hidraulikarendszer, hosszú élettartammal
  • Saját szoftver és paraméter-megjelenítés
  • Folyamatadat-rögzítés
  • Több etázsos kialakítás is lehetséges
  • Perifériás berendezések/ automatizálás elérhető

JOOS hőprés szériák

Joos HP prések – a klasszikus választás

A kiváló minőségű hőprések kifejlesztéséhez széleskörű présgyártási tapasztalatra van szükség, ami a JOOS-nál rendelkezésre áll.

Az egyenletes nyomás- és hőelosztás, a kiváló minőségű fűtő- és szigetelőelemek biztosítják a tökéletes minőségű alkatrészek előállítását, miközben optimalizálják a prés energialábnyomát.

Joos BEU prések – belépő szintű modell

A BEU sorozat mindazokat az innovatív előnyöket kínálja, amelyeket a Joos-tól elvár. A sorozat négy modellje dinamikus dugattyús rögzítéssel, kiváló minőségű hidraulikus egységgel rendelkezik. Mint minden JOOS prés, a BEU széria tagjai is rendelkeznek a Joos A.B.S. biztonsági rendszerrel, kemény eloxált fűtőlapokkal. A széria elemeinél is megválasztható a préstérnyílás.

Joos  LAP prések – melegprések laboratóriumi formátumban

Az innováció fejlődést jelent.  Új kompozit, laminált és agglomerált anyagok kísérleti gyártásának elengedhetetlen kelléke a présgép, aminek segítségével modellezhető a gyártási folyamat. Számos hazai és nemzetközi vállalat választja a Joos laboratóriumi préseit az új fejlesztések, kísérleti sorozatok megmunkálására.

Joos DLP prések – hőprések, mint átmenő-prések

A Joos folyamatos-présgépekkel gyártott termékek magas minőséget képviselnek. A DLP egy tipikus hőprés, amit a fa furnérokhoz, kompozit anyagokhoz, lamináláshoz használhatunk, nagy hatékonysággal..

 

Kapcsolat
x GINOP