intelliCut – Csomagolástechnológia

Vissza

Kartonvágó gépek vezérlése

intelliCut – kezelőbarát akár egy okostelefon

A Homag kartonvágó gépeinek vezérlőszoftvere, az intelliCut nagy szabadságot biztosít a csomagolások gyártásában. Az egyszerű vágásmintáktól a komplex formákig könnyedén elkészíthetjük a termékhez illő kartondobozt.

A grafikus vágásképkijelző és az asszisztens funkciók nagyban segítik a munkát, és olyan könnyed és egyértelmű gépkezelést biztosítanak, mintha a kezelő a saját mobiltelefonját használná. Az adatok a kézi beviteltől az automatikus 3D szkennelésig különböző beviteli lehetőségeken keresztül elérhetők. Az olyan szoftverfunkciók, mint a fogyóeszközök automatikus rögzítése és a hulladékok közvetlenül a gépen történő meghatározása szintén megkönnyítik a napi munkát.

Emellet van még egy további opció, amely hozzájárul az egyszerűbb használathoz. Mégpedig az, hogy a PAQTEQ csomagológépek egy modern szervizeszközhöz, az online adatbázishoz is kapcsolódnak amely kizárólag a felhasználók számára elérhető. A www.paqteq-shop.com oldalról kész csomagolástervek érhetők el néhány kattintással. Minden dobozterv egyszerűen letölthető és közvetlenül betölthető az intelliCut-ba. Jelenleg több mint 230 vágásprogram áll rendelkezésre, amelyek a kartonvágó gépen jeleníthetők meg 2D és 3D-ben.

A gépeken alkalmazott powerTouch kezelési koncepció és a PAQTEQ intelliCut vezérlés együtt rendkívül egyszerűvé teszik a munkát. Ezzel a technológiával a doboztervezés gyerekjáték.
A szoftver nyújtotta előnyöket kihasználva akár 30%-kal meggyorsítható a termelés. A program rendkívül informatív és átlátható, a kiegészítő információknak és az élő előnézeti képeknek köszönhetően.

Gépadatok valós időben: Az intelliCut minden gépadatot valós időben mutat a powerTouch kijelzőn, emellett help és asszisztens funkciók is rendelkezésre állnak a programban. A statisztikai kiértékelések elvégzésére közvetlenül a gépen van lehetőség.

Hulladékoptimalizálás: A kihozatal meghatározása automatikusan megtörténik az optimalizáláskor, amely a legkevesebb hulladék figyelembevételével történik. A szoftver kiszámítja az ideális pozíciót a kartondoboz kialakítására és a folyamatos kartonon és igazítja úgy, hogy a lehető legkevesebb hulladék keletkezzen.

Kartonra vonatkozó hivatkozások: A referencia paraméterek vágásonként el vannak mentve (pl. hosszúság, szélesség). Az ismétlődő vágások ezért egyszerűen kiválaszthatók, további bevitel nélkül.

Multimegmunkálás: A többsoros megmunkálással több megmunkálási sor valósítható meg, mint ahány vágószerszám rendelkezésre áll. Ezzel minden csomagolásdesign méretre szabható.

Termelési listák: A termelési listák használatával lehetséges a kartoncsomagolások automatizált gyártása. Megszakítások egyedi vágások miatt lehetségesek, az utolsó beállításokat nem felejti el a gép.

Készletkezelés: Az intelligens maradék hossz szabályozás automatikusan kezeli a kartonkészletet. A rakatcserét már időben jelzi, ezzel csökkentve a gép állási idejét.

Az intelliCUT egy olyan vezérlőszoftver, amely a kartondobozok gyártásában segíti a felhasználók munkáját

A PAQTEQ csomagológépek egy online adatbázishoz kapcsolódnak, ahonnan a doboztervek egyszerűen letölthetők és közvetlenül betölthetők az intelliCut-ba

 

Ajánlatkérés

Típus: Gépek szoftverei
Kapcsolat
x GINOP