Höcker MultiStar széria

Vissza

Katalógus letöltése

MultiStar szűrőrendszerek az ipar számára

Ahogy a MultiStar neve is mutatja, a szűrőrendszerek többfunkciós lehetőségeket kínálnak. A rendszer modulokból épül fel, és szinte minden, az ügyfelek rendelkezésére álló helyhez adaptálható. A Höcker Polytechnik szűrőtechnológiája, valamint szűrőrendszerei az ipar és a kereskedelem számos ágazatában alkalmazhatók.

Ezenkívül a rendszer egyedileg és ügyfélspecifikusan is adaptálható a tisztítás típusához, a működési módhoz és a kiürítési módhoz is. A szűrő a nyersgáz területéből, valamint a befecskendező szakaszból, a tényleges szűrőrészből a szűrőzsákokkal, a tisztítóegységből és a ventilátorrögzítő modulból áll.

A Höcker Polytechnik közel 60 éves tapasztalattal rendelkezik zsákos szűrőrendszerek tervezésében, kivitelezésében és megvalósításában különböző alkalmazási területeken és iparágakban. A rendszerek ügyfélspecifikus tervezése és kialakítása, valamint a sok éves üzemépítési tapasztalattal rendelkező szakemberek által végzett saját kutatás és fejlesztés mellett az összeszerelés is nagyon fontos tényező a Höcker Polytechnik kezében.

 

Ajánlatkérés

Típus: Elszívó berendezések, rendszerek
Márka: Höcker

„Előnyünk a rugalmasságunk!”- mondják a Höcker Polytechnik GmbH tervezői. A MultiStar termékcsalád elemeiből gyakorlatilag mindenféle száraz elszívásra- leválasztásra alkalmas rendszer kiépíthető. Minden feladat egyedi, mégis költséghatékonyan kivitelezhető a moduláris rendszernek köszönhetően.

A MultiStar leválasztók a legkisebb asztalosüzemtől a legnagyobb papírgyárakig megállják a helyüket. Kompakt géptől a 600 000 m2/h teljesítményig lehet rendszereket tervezni a modulok segítségével.

Kapcsolat
x GINOP