KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS A LIGNOMAT KFT.-NÉL

Edgeband Management Set – Élanyag menedzser szett

Ajánlatkérés
Edgeband Management Set – Élanyag menedzser szett

Termék neve: Edgeband Management Set – Élanyag menedzser szett

Leírás

Teljeskörű képet kaphatunk az élanyagokról az összes információval együtt, segítségével könnyedén bármikor kiválaszthatjuk a használni kívánt élfóliát.

A szett tartalma:

2 applikáció:

„materialAssist Edge“ (élanyag menedzser)
„materialManager“ (központi alapanyag menedzser)

Tervezési rajz az élanyag tároló szekrényhez, ingyenes letölthető
LED szalagok a rekeszekhez
Címkenyomtató 2 db címketekerccsel
Homag CUBE (okos vezérlődoboz a nyomtató internethez és az alkalmazásokhoz történő csatlakoztatásához)
Telepítési útmutató

Milyen előnyökkel jár?

Teljes áttekinthetőség: Minden élanyag információ első ránézésre látható. Az applikáció és az élanyag tároló szekrény egy folyamatos, átfogó képet ad a készletről. A nyomtatott címke azonosítja az élanyagot.
Egyszerű nyilvántartás: Átlátható kezelés és az élanyagok egyedi azonosíthatósága a rekeszekben (maradék hosszúsági mérettel). A rendszer dokumentálja a kivett és visszahelyezett élanyagokat megjelölve a tárolási helyet.
Idő- és anyagmegtakarítás: Nem kell többé élanyagot keresgélni, gyorsabb élfólia csere, ezáltal csökken a beállítási idő.
Helytakarékos: Élanyagok függőleges tárolása révén.

Az üzemi munkafolyamat:
 

1. Az élanyagok létrehozása a materialManager alkalmazásban.

2. A materialAssist alkalmazásban az élfólia tekercsek létrehozása. 
Hozzáférés az összes, élanyaggal kapcsolatos információhoz (tulajdonságok, maradék hossz). Az élanyagok azonosítására szolgáló címke nyomtatása. Az élanyag tárolására a materialAssist Edge alkalmazás javasol egy rekeszt, a helyzetét a világító LED-kijelző mutatja. 

3. Élzárásnál ki kell választani a megfelelő élanyagot az alkalmazásból. Az élanyag tekercs a LED kijelző segítségével gyorsan és egyszerűen azonosítható.

4. Élzárást követően frissíthető a maradékanyag hossza a materialAssist alkalmazásban. Az egyes élanyagok teljes hossza és a tekercsek száma ezzel párhuzamosan frissül az materialManager alkalmazásban.

Eredmény: Optimális élanyag kezelés: áttekintés az összes információról, bármikor könnyen megtalálható a megfelelő élfólia.

Végül következik a címkék nyomtatása, így minden alkatrész egyértelműen beazonosítható, emellett minden címke tartalmazza a szükséges információt az élzáró és CNC gépekhez.

Ajánlatkérés
REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Újra együtt, személyesen - HOMAG Treff 2021

Hosszú idő után ismét lehetőség lesz személyesen találkozni! A HOMAG Treffen végre nem csak videón láthatjuk működés közben a gépeket, és bármilyen hatékonyak tudnak lenni a megoldások, semmi nem pótolja az érzést, ha ott állunk egy táblafelosztó mellett. Tovább...

Performance - A HOMAG ügyfélmagazinja

A Performance idei számában ismét érdekes betekintést nyerhet a globális faépítésbe, valamint az aktuális trendekbe és projektekbe. Tovább...

Live.Homag 2021: Online webináriumok a Lignomat magyar nyelvű közvetítésével

Rendhagyó módon, de korábbi vásáraink megszokott módján mutattuk be a Homag újdonságait, műszaki megoldásait. Előadásainkat az alábbi videókban van lehetőség megtekinteni. Tovább...

Karbantartás és ellenőrzés

Az alábbi interjúból megtudhatja, miért helyez nagy hangsúlyt az überlingeni Sauter GmbH a gépparkjának rendszeres karbantartására és ellenőrzésére. Tovább...

Live.HOMAG 2021: Témák sokasága élőben a Lignomat közvetítésével

Rendhagyó módon, de korábbi vásáraink jól megszokott módján mutatjuk be a Homag újdonságait, műszaki megoldásait. Tovább...