KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS A LIGNOMAT KFT.-NÉL

SANDTEQ W-300 kontaktcsiszoló gép

Ajánlatkérés
SANDTEQ W-300 kontaktcsiszoló gép

Termék neve: SANDTEQ W-300 kontaktcsiszoló gép

Típus: Csiszológépek

Márka: Homag

LeírásSANDTEQ W-300 kontaktcsiszoló

Érezni és látni a különbséget

Kalibrálás, furnér- és lakcsiszolás, beleértve a magasfényű felületeket is – ezekkel az ismérvekkel jellemzi a Homag a SANDTEQ W-300 kontaktcsiszolóját, amelyet közepes méretű asztalos üzemek számára ajánl. Tudásában és kapacitásában is kiemelkedő gépről van szó. A konfigurációs lehetőségei igen széleskörűek: 7 aggregátból van lehetősége a felhasználónak összeállítani a megfelelő technológiát. Ez azért is fontos, mert a bútorgyártásban alkalmazott gépeknek manapság egyre több területen kell biztosítaniuk, hogy a különféle igényeket lefedjék.

High-tech belső, tetszetős külső

A SANDTEQ W-300 meglehetősen stabil, a felszereltségtől függően akár 12 tonnát is nyomhat. Az alapváltozat megmunkálási szélessége 1350 mm (opcióként 1650 mm) és akár 5 aggregátos kivitelben is kérhető. Nem számít milyen anyag, vagy munkadarab geometria, az opcióként kérhető szegmentált mágnesen nyomógerenda rendszer (MPS 2.0 plus) folyamatosan érzékeli a munkadarab felületét, és a beolvasott adatoknak megfelelően állítja a mindössze 12,5 mm széles szegmensek nyomását.

A kontaktcsiszolók esetében kiemelten fontosak a részletek, ezek határozzák meg igazán a gép sokoldalúságát. Csak néhány ezek közül:
     - Biztonságos és kíméletes munkadarab szállítás hosszú éveken át. Ezt a kiváló minőségű, különböző kialakítású adagolószíjak és speciálisan gumírozott nyomóhengerek biztosítják.
     - PowerTouch érintőképernyős vezérlés a felhasználóbarát „Sanding Center“ kezelőfelülettel teljes mértékben kihasználja a technológia lehetőségeit az egyszerű kezelés érdekében.
     - A felépítményt nemcsak egyszerű ajtóval látták el, hanem egy olyan üvegezett ablakkal, amely betekintést nyújt a folyamatokba, illetve levegő bevezetésről is gondoskodik a hatékonyabb elszívás érdekében, és természetesen érintésvédelmileg is kifogástalan (E-Lock)
     - A gép alsó, pormentes részében találhatók többek között a meghajtómotorok, a vákuumventilátor és a magasságállító szerkezet, így ezeknek nincs további helyszükséglete.
     - A rádiójelekkel kommunikáló ME5000 vastagságmérő készülék gyors munkát biztosít.
     - A szortimentben speciális aggregátok is rendelkezésre állnak. Különféle keféző fejek a 3D finishez, vagy akár lakkozott mart frontok csiszolásához, illetve spirális gyalufejek.

Az 1-3 aggregát kombinációkkal felszerelt modellek kiválasztási szempontja a felhasználás fókusza, pl. tömörfa-, furnér- vagy éppen lakkcsiszolás, és a feldolgozandó mennyiség. Persze ez nem jelenti azt, hogy az összeállított berendezés nem lesz alkalmas minden feladatra, inkább azt, hogy valamely területen kiemelkedő tulajdonságokkal bír.


 

eps® rendszerű, szegmentált, elektromosan vezérelt pneumatikus nyomógerenda

 
MPS 2.0 plus – Mágneses nyomógerenda rendszer: a munkadarab finom felismerése 12,5 mm-es raszterbenpowerTouch érintőképernyős vezérlés, 21“ Full-HD kijelzővelAz aggregátok elrendezésére számos variációs lehetőség létezik

A SANDTEQ W-300 kontaktcsiszoló működése:

 

 

Ajánlatkérés
REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

LIGNOVÁCIÓ - Lignomat bemutatóterem működés közben látható faipari gépekkel

Szoftver innovációk, digitális asszisztensek és robottechnológia a faiparban. Szombathelyi bemutató termünkben működő HOMAG gépekkel és új megoldásokkal 2020. október 26-tól várjuk a faipari szakembereket! Tovább...

Panhans gyalugép akció

Szerezze meg Panhans gyalugépét most akciós áron! Tovább...

60 év Homag, 60 nap Homag Treff - egy rendhagyó házivásár

A Homag 60 éves születésnapja alkalmából rendhagyó, 60 napos rendezvénysorozattal készült a vevői és leendő vevői számára. Azonban a koronavírus sajnos a tervezettnél is rendhagyóbbá tette, így több lehetőségeket biztosít a Homag a "részvételre": Tovább...

Kérdőív a fa- és asztalosipari szakemberek fejlődési és fejlesztési igényeiről

Engedje meg, hogy meghívjuk a „Kérdőív a fa- és asztalosipari szakemberek fejlődési és fejlesztési igényeiről” című felmérésünkre! Tovább...

100 %-os Homag tulajdonban a Weinmann

A Homag a WEINMANN Holzbausystemtechnik GmbH részvényeinek fennmaradó 24%-os részesedését is megszerezte, ezzel a vállalat 100%-ban a cégcsoport tulajdonába került, ezáltal is tovább erősítve kompetenciáját illetve elkötelezettségét a tömörfa megmunkálás területén. Tovább...