KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS A LIGNOMAT KFT.-NÉL

Szervizigény bejelentés

Tisztelt Partnerünk!

Amint az Önök szakterületén is ismeretes, a vállalkozások anyagi terhei a megváltozott gazdasági környezetben jelentősen megnőttek, ezért szolgáltatási díjaink felülvizsgálatra szorultak.

A szolgáltatások és áruk növekvő költsége mellett számunkra prioritás a megfelelő minőségű humán erőforrásának biztosítása, ami viszont csak a jövedelmek színvonalának folyamatos emelésével tartható fenn.

2023. február 1-től a szervízóradíjunkat nettó 20.000,- HUF/órával fogjuk számlázni. Ezzel párhuzamosan azonban az utazott idő elszámolási díján most sem változtatunk, így az marad nettó 6.000,- HUF/óra. A kiszállások kilométerdíja 160 Ft / km + ÁFA összeg, ugyancsak változatlan marad.

A telephelyünkről történő telefonos „teleszervizelés” tevékenységét az előző időszakban szerzett tapasztalatok alapján tovább szeretnénk bővíteni és kapacitásunkat növelni ezen a területen. Ennek eredményeként Munkatársaink kiszállási díj nélkül telefonon illetve interneten keresztül - távelérés igénybe vételével - adnak tanácsot és diagnosztizálják a probléma okát, továbbá azt lehetőség szerint el is hárítják.

A „Teleszerviz” szolgáltatást a kiszállásokhoz hasonlóan jegyzőkönyvezzük, és ¼ órás egységenként utólag számlázzuk. A szolgáltatás díja: nettó 20.000,-  HUF/óra.

Tudjuk azt, hogy az árkorrekció minden termelő vállalkozást érzékenyen érint, de bízunk megértésükben annak okán, hogy Munkatársaink magas szintű szaktudását tudjuk továbbra is rendelkezésükre bocsátani. Ezt azonban csak akkor tudjuk folyamatosan fenntartani, ha megfelelő képzésüket illetve a munkához szükséges eszközöket és juttatásokat biztosítani tudjuk. Mindezen feltételek fedezetét a szervízdíjak biztosítják.

Reméljük, hogy a sok nehézséggel terhelt elmúlt időszakban is számos esetben bizonyítani tudtuk a Lignomat Kft szervízcsapatának elkötelezettségét, és magasan kvalifikált megbízható partnerük voltunk mindennapi munkájuk során.

Alkatrészeink ára a beszállítók áremelésének mértékében (kb. +6%) emelkedik, a Homag szerelők óradíja 103,0 EUR/óra + ÁFA.

Megköszönjük eddigi bizalmukat és számítunk megbízásaikra 2023-ban is!

 Üdvözlettel:

Salamon Zoltán
Cégvezető
Lignomat Kft

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

SAWTEQ B-300 szorítógerendás táblafelosztó gép akció

Különleges kedvezménnyel várjuk érdeklődőinket, Homag gyártmányú SAWTEQ B-300 szorítógerendás táblafelosztó gép 2 típusát kínáljuk most akciós áron. Tovább...

Ingyenes workshop Szombathelyen

Szoftveres gyártás támogatás a faiparban - nem csak Homag gépekhez. Tovább...

Nem fárad el

Még az automata lapraktár, az emelőasztalok és a vákuumos emelők esetében is fárasztó feladat marad a táblafelosztás, különösen, ha szűk az időkeret. A sulzfeldi Mayer Innenarchitektur & Möbelmanufaktur ezért ezt a munkát egy robotra bízza. Tovább...

Élzárás extrákkal

Az áttekinthető és teljes körű élanyag kezelés nem probléma az élzáró menedzsmenttel. A ZB Holzsysteme GmbH megmutatja hogyan. Tovább...

Makor felületkezelési rendszer

A Lignomat Kft. által szállított és beüzemelt Makor gép sikeresen munkába állt a Pfiffer Bútor Mór Kft.-nél Tovább...