KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS A LIGNOMAT KFT.-NÉL

Live.HOMAG 2021: Témák sokasága, új lehetőségek, új élmény

A személyes kommunikáció értéke

Ami most leginkább hiányzik a mindennapjainkból, az a személyes beszélgetés, eszmecsere. Ezért a HOMAG úgy döntött, kifejleszt egy koncepciót, amely pontosan ezt teszi lehetővé webes szemináriumok, élő előadások és személyes megbeszélések révén: ez a Live.HOMAG.

Itt a felhasználó maga választhatja ki a több mint 500 esemény közül melyiken szeretne részt venni. A digitális platform május 10. és június 10. között lesz elérhető minden érdeklődő számára, és a kisüzemi berendezésektől a nagyipari technikáig első kézből értesülhetnek a HOMAG megoldásairól: gépek, berendezések, gyártási technológiák, koncepciók és szoftverek – mindezt élőben a Stuttgart melletti Horb-ból és Holzbronn-ból. A működés közben megtekinthető kiállítás három olyan témára összpontosít, amelyek együttesen meghatározzák a fafeldolgozás jövőjét:: 
  • Alkalmazások és digitális modulok az üzemek számára, 
  • Losgröße 1 – „1 darabos szériagyártás“
  • Megoldások tömörfa megmunkáláshoz


Digitális megoldások: egyszerűek és egyértelműek

A HOMAG támogatni szeretné az asztalosokat a műhelyben, a mindennapi munkájuk során. Éppen ezért olyan praktikus digitális segédeket fejlesztett ki, amelyek megkönnyítik, felgyorsítják a munkát. Akár él-, akár lapanyagok rendezéséről, alkatrészek szétválogatásáról és szerelésre történő előkészítésükről vagy a kihozatal optimalizálásáról van szó, a HOMAG-nál van rá megoldás. A Live.HOMAG-on a famegmunkálás piacvezetője azt mutatja be, hogy az asztalosipar minden munkafolyamatához rendelkezésre áll digitális támogatás, amelyet az ügyfelek könnyen, ingyenesen és egyszerűen kipróbálhatnak.


Losgröße 1: rugalmasság és alacsony költségek

Az egymástól különböző alkatrészek nagy száma esetén kiemelten fontos, hogy a termelési költségek ne növekedjenek jelentősen, így a termék piacképes maradjon. A költségek alacsony szinten tartását az erőforrások optimális felhasználása, a rövid átfutási idők és az alacsony készletek határozzák meg. A HOMAG sokéves tapasztalattal rendelkezik ebben a témában és széleskörű know-how-t kínál. A két helyszínen élőben mutatják be, hogy az „1 darabos szériák” gyártása mennyire könnyen megvalósítható az új fejlesztések segítségével.


Tömörfa megmunkálás: mindent egyetlen forrásból

A HOMAG együttműködve a tömörfa megmunkálás dán rendszerspecialistájával, a System TM-el és faház illetve készházgyártó berendezések gyártására specializálódott WEINMANN-nal, átfogó technológiát kínál a tömörfa megmunkálásban. Az alkatrészek optimalizálásától a kész falpanelig a HOMAG mindent egy kézből szállít azoknak a vállalatoknak, amelyek a faszerkezeti elemekre szakosodtak vagy szakosodni szeretnének.


Élőben Horb-ból és Holzbronn-ból: innovációk és highlight

A Live.HOMAG tehát koncentrált, felhalmozott tudást „szállít“ a kis- és nagyüzemek számára egyaránt, különféle nyelveken és természetesen ingyenesen. A részvétel nagyon egyszerű és biztonságos az irodából, a műhelyből vagy otthonról. A különféle csatornák nagyon kényelmessé teszik a személyes diskurzusokat.


Kommunikációs csatornák: mindenki megtalálja az optimális formátumot

- A LIVE.EXPLORE oldalon az érdeklődők felfedezhetik a HOMAG megoldások azon előnyeit, amelyeket saját üzemükben is hasznosíthatnak.
- A LIVE.WEBINAR-on a HOMAG szakértői élőben mutatják be a gépeket, technológiákat és gyártási eljárásokat a különböző alkalmazási területeken. A szakemberek természetesen válaszolnak a résztvevők kérdéseire is.
- A LIVE.FORUM a fafeldolgozás jövőjének kérdéseit válaszolja meg. Vezető szakértők megvitatják a legfrissebb eredményeket, a legújabb trendeket a faipart érintő legfontosabb témákban.
- A LIVE.CONNECT az a hely, ahol a közvetlen beszélgetés még nagyobb hangsúlyt kap azok számára, akik még többre értékelik a személyes diskurzust,  A legújabb megoldások élő bemutatóin a HOMAG szakemberei megválaszolják a résztvevők egyedi kérdéseit.

És ha valakinek kimarad egy izgalmas téma, az sem probléma: az összes korábbi Live.HOMAG esemény elérhető a Live.Collection média könyvtárban - bármikor ingyenesen.
 
Live.HOMAG regisztráció >>

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Újra együtt, személyesen - HOMAG Treff 2021

Hosszú idő után ismét lehetőség lesz személyesen találkozni! A HOMAG Treffen végre nem csak videón láthatjuk működés közben a gépeket, és bármilyen hatékonyak tudnak lenni a megoldások, semmi nem pótolja az érzést, ha ott állunk egy táblafelosztó mellett. Tovább...

Performance - A HOMAG ügyfélmagazinja

A Performance idei számában ismét érdekes betekintést nyerhet a globális faépítésbe, valamint az aktuális trendekbe és projektekbe. Tovább...

Live.Homag 2021: Online webináriumok a Lignomat magyar nyelvű közvetítésével

Rendhagyó módon, de korábbi vásáraink megszokott módján mutattuk be a Homag újdonságait, műszaki megoldásait. Előadásainkat az alábbi videókban van lehetőség megtekinteni. Tovább...

Karbantartás és ellenőrzés

Az alábbi interjúból megtudhatja, miért helyez nagy hangsúlyt az überlingeni Sauter GmbH a gépparkjának rendszeres karbantartására és ellenőrzésére. Tovább...

Live.HOMAG 2021: Témák sokasága élőben a Lignomat közvetítésével

Rendhagyó módon, de korábbi vásáraink jól megszokott módján mutatjuk be a Homag újdonságait, műszaki megoldásait. Tovább...