KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS A LIGNOMAT KFT.-NÉL

Live.HOMAG 2021: Témák sokasága élőben a Lignomat közvetítésével

A személyes kommunikáció értéke

A Live.HOMAG rendezvénysorozatot a Lignomat Kft. munkatársai segítségével élő online bejelentkezésekkel és magyar nyelvű tolmácsolással is szeretnénk elérhetővé tenni minden érdeklődőnk, partnerünk számára (az előzményekről itt tájékozódhat).

Már sokan nagyon szeretnének kimozdulni, utazni, újdonságokat látni, tapasztalni, átélni a vásárok nyüzsgő hangulatát. Erre sajnos egyelőre nincs lehetőségünk, ezért otthonába visszük a Homag újdonságait. Ugyanakkor nem kell több órát autóban - repülőn utazással töltve, magunkat a tömegen átverekedve hozzájutni szakmai éhségünk csillapítására szolgáló információkhoz. Mind ehhez hozzájuthatunk az irodánkból, otthonunkból, a jól megszokott komfortos környezetünkből.

Rendhagyó módon, de korábbi vásáraink jól megszokott módján mutatjuk be a Homag újdonságait, műszaki megoldásait. Annak érdekében, hogy mindenkinek a leginkább érdeklődési körére fókuszálva adhassunk információt, 4 tematikus napot szerveztünk, magyar tolmácsolással az online webináriumok keretében.

Minden nap 14. 30 – 16. 00 óra között a Homag más és más területére, technológiai megoldásaira fókuszálva vezetjük végig Önöket a kiállított gépeken.

A HOMAG témafelelősei lesznek segítségünkre, mi pedig a Lignomat Kft. részéről a tolmácsolásban leszünk az Önök segítségére. A bejelentkezés alatt kérdéseket tehetnek fel a regisztrált résztvevők, utána pedig további beszélgetésre nyílik lehetőség az online térben.

A tematikus napokra a Lignomat Kft. honlapján előzetesen regisztrálnia kell az érdeklődőknek, és a bejelentkezéshez szükséges linkek ezután kerülnek megküldésre.

A bemutatóra a következő napokon és témákban kerül sor:
 

1. Faházépítés 2021.05.20.

Kezdés: 14:30


Elsősorban a készház gyártással, faépítészettel, ácsipari termékek előállításával foglalkozó vállalkozások számára. Természetesen szívesen látunk minden e szakma iránt érdeklődőt az oktatásban dolgozó és a jövő szakmai generációját is. 

Miről lesz szó:
 • Bemutatjuk a Homag 2 új partnercégét.
 • Fűrészáru hibakiejtése és hossztoldása (System TM és Microtec) 
 • Gyalulástechnológia
 • A faváz szerkezetek üzemi előgyártása (multifunkciós híd)
 • Szigetelőanyagok automatizált befúvatása
 • Keretszerkezetek összeállítása ácsmester asztallal
REGISZTRÁCIÓ >>
 

 

2. Táblafelosztás és automata raktár 2021.05.25.

Kezdés: 14:30


Mindazoknak, akik érdeklődnek a Homag legmodernebb lapszabászati technológiája iránt. Hasznos információkkal szolgálunk a lapszabászatoknak, belsőépítészeknek, ugyanakkor a jövő faiparosainak is.
 • Belépő méretű táblafelosztó gépektől a robotos szabászgépig
 • Automata raktárak cellában
 • Robottal támogatott lapszabászgépek, automatizált lapszabász gépek
 • Optimalizálás, rakatképzés
REGISZTRÁCIÓ >>
 

3. CNC technológiák 2021.05.26.

Kezdés: 14:30


Ízelítőt adunk a CNC technológiából. Bemutatjuk a Homag sláger gépét, a több mint 5.000 vevőnknél megelégedéssel dolgozó DRILLTEQ V-200 (korábbi BHX 055) CNC-t, egy robotos kiszolgálással működő gyártó cellát, illetve a Homag portál gépeiből is ízelítőt adunk.
 
 • Függőleges CNC akár robotos adagolással
 • Gerendás CNC BMG 210 kombinált manuális és automata papucspozícionálással
 • Nesting cella
 • Élfúrás és köldökcsapozás
REGISZTRÁCIÓ >>
 

 

4. Élzárás technológia 2021.05.27.

Kezdés: 14:30


A Homag mindig is jelentős fejlesztéseket hajtott végre az élzárás területén, a gépek híresek nagy kapacitásukról és megbízhatóságukról. Az anyagmozgatás egy sarkalatos pontja az üzemeknek, a Homag kínálatában megtalálhatók az automata szállítóeszközök, melynek köszönhetően a gép soha nem vár anyagra.
 
 • „Losgröße 1” – egy darabos szériák gyártása hatékonyan nem csak az élanyag váltás, az alkatrész geometria is biztosított
 • Önálló élzáró gép anyagvisszahordó berendezéssel
 • Transboot – automatizált rakatmozgatás
REGISZTRÁCIÓ >>


Az online Live.LIGNOMAT rendezvényekre kérjük honlapunkon regisztráljon, hogy a részvételhez szükséges linket megküldhessük e-mail címére.
 
Bízunk benne, hogy online rendezvényünk felkeltette érdeklődését, kérjük regisztráljon és tájékozódjon első kézből a Homag újdonságairól, gépeiről.
 
Kérdése van? Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken:
Lignomat Kft
office@lignomat.hu
Tel: +36302476480, +36307903535

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Robottal támogatott gyártás a Bantli AG-nál

A thurgaui Eschenzben működő Bantli faipari vállalkozás 2021 tavasza óta használja a DRILLTEQ V-500 CNC megmunkálóközpontot összekapcsolva a FEEDBOT D-300 robottal. Az új technológiával korpuszalkatrészek készülnek automata gyártással – lényegesen gyorsabban, mint korábban. Tovább...

​A Kortland Möbelwerkstätten SAWTEQ B-130-at használ

A HOMAG legkisebb táblafelosztó fűrésze rendkívül hatékonyan használható. Peter Kortland, az alsó-szászországi Eggermühlenben található Kortland Möbelwerkstätten tulajdonosa maga is meglepődött a kezdeti mérlegen. Tovább...

Átgondolt felületkezelő rendszerek

Néhány év eltelt azóta, hogy a Homag a felületkezelésben világhírű Makor céggel együttműködésben megkezdte a felületkezelő technológiák szállítását. A közös munka rendkívül sikeresnek bizonyult, így a Homag portfóliójában továbbra is helyet kapnak a felületkezelés gépei. Tovább...

Megduplázott termelékenység

Spanyolország Cerdanya régiójának neves asztalosipari vállalata, az ADAM Fustería modern szoftverekre, digitális vezérléstechnológiákra és a SCHULER Consulting implementációjára támaszkodik. Tovább...

Önt is várjuk a WEINMANN Treff-en

Idén novemberben ismét házivásárra invitálja ügyfeleit a faépítészeti és készházgyártó gépek világhírű gyártója, a Weinmann. Tovább...