KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS A LIGNOMAT KFT.-NÉL

Live.HOMAG 2021: Témák sokasága élőben a Lignomat közvetítésével

A személyes kommunikáció értéke

A Live.HOMAG rendezvénysorozatot a Lignomat Kft. munkatársai segítségével élő online bejelentkezésekkel és magyar nyelvű tolmácsolással is szeretnénk elérhetővé tenni minden érdeklődőnk, partnerünk számára (az előzményekről itt tájékozódhat).

Már sokan nagyon szeretnének kimozdulni, utazni, újdonságokat látni, tapasztalni, átélni a vásárok nyüzsgő hangulatát. Erre sajnos egyelőre nincs lehetőségünk, ezért otthonába visszük a Homag újdonságait. Ugyanakkor nem kell több órát autóban - repülőn utazással töltve, magunkat a tömegen átverekedve hozzájutni szakmai éhségünk csillapítására szolgáló információkhoz. Mind ehhez hozzájuthatunk az irodánkból, otthonunkból, a jól megszokott komfortos környezetünkből.

Rendhagyó módon, de korábbi vásáraink jól megszokott módján mutatjuk be a Homag újdonságait, műszaki megoldásait. Annak érdekében, hogy mindenkinek a leginkább érdeklődési körére fókuszálva adhassunk információt, 4 tematikus napot szerveztünk, magyar tolmácsolással az online webináriumok keretében.

Minden nap 14. 30 – 16. 00 óra között a Homag más és más területére, technológiai megoldásaira fókuszálva vezetjük végig Önöket a kiállított gépeken.

A HOMAG témafelelősei lesznek segítségünkre, mi pedig a Lignomat Kft. részéről a tolmácsolásban leszünk az Önök segítségére. A bejelentkezés alatt kérdéseket tehetnek fel a regisztrált résztvevők, utána pedig további beszélgetésre nyílik lehetőség az online térben.

A tematikus napokra a Lignomat Kft. honlapján előzetesen regisztrálnia kell az érdeklődőknek, és a bejelentkezéshez szükséges linkek ezután kerülnek megküldésre.

A bemutatóra a következő napokon és témákban kerül sor:
 

1. Faházépítés 2021.05.20.

Kezdés: 14:30


Elsősorban a készház gyártással, faépítészettel, ácsipari termékek előállításával foglalkozó vállalkozások számára. Természetesen szívesen látunk minden e szakma iránt érdeklődőt az oktatásban dolgozó és a jövő szakmai generációját is. 

Miről lesz szó:
 • Bemutatjuk a Homag 2 új partnercégét.
 • Fűrészáru hibakiejtése és hossztoldása (System TM és Microtec) 
 • Gyalulástechnológia
 • A faváz szerkezetek üzemi előgyártása (multifunkciós híd)
 • Szigetelőanyagok automatizált befúvatása
 • Keretszerkezetek összeállítása ácsmester asztallal
REGISZTRÁCIÓ >>
 

 

2. Táblafelosztás és automata raktár 2021.05.25.

Kezdés: 14:30


Mindazoknak, akik érdeklődnek a Homag legmodernebb lapszabászati technológiája iránt. Hasznos információkkal szolgálunk a lapszabászatoknak, belsőépítészeknek, ugyanakkor a jövő faiparosainak is.
 • Belépő méretű táblafelosztó gépektől a robotos szabászgépig
 • Automata raktárak cellában
 • Robottal támogatott lapszabászgépek, automatizált lapszabász gépek
 • Optimalizálás, rakatképzés
REGISZTRÁCIÓ >>
 

3. CNC technológiák 2021.05.26.

Kezdés: 14:30


Ízelítőt adunk a CNC technológiából. Bemutatjuk a Homag sláger gépét, a több mint 5.000 vevőnknél megelégedéssel dolgozó DRILLTEQ V-200 (korábbi BHX 055) CNC-t, egy robotos kiszolgálással működő gyártó cellát, illetve a Homag portál gépeiből is ízelítőt adunk.
 
 • Függőleges CNC akár robotos adagolással
 • Gerendás CNC BMG 210 kombinált manuális és automata papucspozícionálással
 • Nesting cella
 • Élfúrás és köldökcsapozás
REGISZTRÁCIÓ >>
 

 

4. Élzárás technológia 2021.05.27.

Kezdés: 14:30


A Homag mindig is jelentős fejlesztéseket hajtott végre az élzárás területén, a gépek híresek nagy kapacitásukról és megbízhatóságukról. Az anyagmozgatás egy sarkalatos pontja az üzemeknek, a Homag kínálatában megtalálhatók az automata szállítóeszközök, melynek köszönhetően a gép soha nem vár anyagra.
 
 • „Losgröße 1” – egy darabos szériák gyártása hatékonyan nem csak az élanyag váltás, az alkatrész geometria is biztosított
 • Önálló élzáró gép anyagvisszahordó berendezéssel
 • Transboot – automatizált rakatmozgatás
REGISZTRÁCIÓ >>


Az online Live.LIGNOMAT rendezvényekre kérjük honlapunkon regisztráljon, hogy a részvételhez szükséges linket megküldhessük e-mail címére.
 
Bízunk benne, hogy online rendezvényünk felkeltette érdeklődését, kérjük regisztráljon és tájékozódjon első kézből a Homag újdonságairól, gépeiről.
 
Kérdése van? Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken:
Lignomat Kft
office@lignomat.hu
Tel: +36302476480, +36307903535

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Újra együtt, személyesen - HOMAG Treff 2021

Hosszú idő után ismét lehetőség lesz személyesen találkozni! A HOMAG Treffen végre nem csak videón láthatjuk működés közben a gépeket, és bármilyen hatékonyak tudnak lenni a megoldások, semmi nem pótolja az érzést, ha ott állunk egy táblafelosztó mellett. Tovább...

Performance - A HOMAG ügyfélmagazinja

A Performance idei számában ismét érdekes betekintést nyerhet a globális faépítésbe, valamint az aktuális trendekbe és projektekbe. Tovább...

Live.Homag 2021: Online webináriumok a Lignomat magyar nyelvű közvetítésével

Rendhagyó módon, de korábbi vásáraink megszokott módján mutattuk be a Homag újdonságait, műszaki megoldásait. Előadásainkat az alábbi videókban van lehetőség megtekinteni. Tovább...

Karbantartás és ellenőrzés

Az alábbi interjúból megtudhatja, miért helyez nagy hangsúlyt az überlingeni Sauter GmbH a gépparkjának rendszeres karbantartására és ellenőrzésére. Tovább...

Live.HOMAG 2021: Témák sokasága élőben a Lignomat közvetítésével

Rendhagyó módon, de korábbi vásáraink jól megszokott módján mutatjuk be a Homag újdonságait, műszaki megoldásait. Tovább...