KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS A LIGNOMAT KFT.-NÉL

LIGNOVÁCIÓ - Lignomat bemutatóterem működés közben látható faipari gépekkelSzoftver innovációk, digitális asszisztensek és robottechnológia a faiparban. Szombathelyi bemutató termünkben működő HOMAG gépekkel és új megoldásokkal 2020. október 26-tól várjuk a faipari szakembereket!

Egy technológiát a legjobban a gyakorlatban lehet megismerni és megtapasztalni, ezért a bemutató termünket is úgy rendezzük be, hogy a Homag új, innovatív termékei és a faipari gépek működés közben legyenek megismerhetők és kipróbálhatók:

A függőleges CNC megmunkáló központ adagolását egy robot segítségével mutatjuk be.
 

 

Intelligens asszisztensek a bemutatóteremben

A Homag és a Lignomat Kft. továbbra is azt vallja, hogy egy üzem hatékonyságát nem csak új, nagyobb teljesítményű gépekkel lehet növelni. A szoftverek immár óriási szereppel bírnak. A már meglévő gépsorba könnyedén integrálható szoftveres alkalmazások kiválóan illeszthetők bármilyen gyártmányú, korú, típusú géphez, melyek közül kettő működik a bemutatóteremben:

Szabászati menedzser
 A szabászati menedzserrel lehetőség van a formatizáló, vagy egyéb manuális körfűrészgépeken optimalizált szabástervek alapján vágni a szoftver által megadott vágási sorrendben.

A digitális asszisztens könnyen összehangolható a formatizáló fűrészgéppel, függőleges táblafelosztóval, vagy más fűrészgépekkel, gyártótól függetlenül. Bővebben a szabászati menedzserről itt.
 
Élanyag menedzser – szoftver + rendszerező polc
Az élanyag menedzser segíti az élanyagok rendezett tárolását, azok minden adatának raktározását, így a raktárkészletek könnyen áttekinthetők akár vizuálisan, akár a szoftverből.

Aki az élanyag menedzsert használja, az mindig tudja, hogy a használni kívánt élanyagot hol találja és mennyi áll abból rendelkezésre. A rendszer dokumentálja az élanyag fogyást/beraktározást, és megmutatja az adott élanyag rekeszét. Szintén a gép gyártójától függetlenül alkalmazható. Ide kattintva mindent megtudhat az élanyag menedzserről. 


cabinetCreator, a bútor konfigurátor

A Homag bútortervezőjével az alap formákból villámgyorsan összeállíthatók a bútorok tervei, melyhez tartalmazza a főbb gyártók szerelvényeit. Ezt követően pedig már mehet minden a gyártásba, hiszen a program elkészíti a darablistákat, a CNC programokat. Ráadásul a használatához csak egy internet böngésző kell. A cabinetCreator szoftver szintén megismerhető a bemutatóremben. 

 
Persze mindez sokkal izgalmasabb, ha élőben látjuk...jöjjön el és próbálja ki a gyártástechnológiai újdonságokat.


A résztvevők korlátozott száma miatt kérjük részvételi szándékát előzetes regisztrációval jelezze.

Bővebb információ és regisztráció az alábbi elérhetőségeken:
 
office@lignomat.hu
+36 (94) 900-050
 
Vagy az alábbi űrlapon:
 

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Önt is várjuk a WEINMANN Treff-en

Idén novemberben ismét házivásárra invitálja ügyfeleit a faépítészeti és készházgyártó gépek világhírű gyártója, a Weinmann. Tovább...

Újra együtt, személyesen - HOMAG Treff 2021

Hosszú idő után ismét lehetőség lesz személyesen találkozni! A HOMAG Treffen végre nem csak videón láthatjuk működés közben a gépeket, és bármilyen hatékonyak tudnak lenni a megoldások, semmi nem pótolja az érzést, ha ott állunk egy táblafelosztó mellett. Tovább...

Performance - A HOMAG ügyfélmagazinja

A Performance idei számában ismét érdekes betekintést nyerhet a globális faépítésbe, valamint az aktuális trendekbe és projektekbe. Tovább...

Live.Homag 2021: Online webináriumok a Lignomat magyar nyelvű közvetítésével

Rendhagyó módon, de korábbi vásáraink megszokott módján mutattuk be a Homag újdonságait, műszaki megoldásait. Előadásainkat az alábbi videókban van lehetőség megtekinteni. Tovább...

Karbantartás és ellenőrzés

Az alábbi interjúból megtudhatja, miért helyez nagy hangsúlyt az überlingeni Sauter GmbH a gépparkjának rendszeres karbantartására és ellenőrzésére. Tovább...