KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS A LIGNOMAT KFT.-NÉL

LIGNOVÁCIÓ - Lignomat bemutatóterem működés közben látható faipari gépekkelSzoftver innovációk, digitális asszisztensek és robottechnológia a faiparban. Szombathelyi bemutató termünkben működő HOMAG gépekkel és új megoldásokkal 2020. október 26-tól várjuk a faipari szakembereket!

Egy technológiát a legjobban a gyakorlatban lehet megismerni és megtapasztalni, ezért a bemutató termünket is úgy rendezzük be, hogy a Homag új, innovatív termékei és a faipari gépek működés közben legyenek megismerhetők és kipróbálhatók:

A függőleges CNC megmunkáló központ adagolását egy robot segítségével mutatjuk be.
 

 

Intelligens asszisztensek a bemutatóteremben

A Homag és a Lignomat Kft. továbbra is azt vallja, hogy egy üzem hatékonyságát nem csak új, nagyobb teljesítményű gépekkel lehet növelni. A szoftverek immár óriási szereppel bírnak. A már meglévő gépsorba könnyedén integrálható szoftveres alkalmazások kiválóan illeszthetők bármilyen gyártmányú, korú, típusú géphez, melyek közül kettő működik a bemutatóteremben:

Szabászati menedzser
 A szabászati menedzserrel lehetőség van a formatizáló, vagy egyéb manuális körfűrészgépeken optimalizált szabástervek alapján vágni a szoftver által megadott vágási sorrendben.

A digitális asszisztens könnyen összehangolható a formatizáló fűrészgéppel, függőleges táblafelosztóval, vagy más fűrészgépekkel, gyártótól függetlenül. Bővebben a szabászati menedzserről itt.
 
Élanyag menedzser – szoftver + rendszerező polc
Az élanyag menedzser segíti az élanyagok rendezett tárolását, azok minden adatának raktározását, így a raktárkészletek könnyen áttekinthetők akár vizuálisan, akár a szoftverből.

Aki az élanyag menedzsert használja, az mindig tudja, hogy a használni kívánt élanyagot hol találja és mennyi áll abból rendelkezésre. A rendszer dokumentálja az élanyag fogyást/beraktározást, és megmutatja az adott élanyag rekeszét. Szintén a gép gyártójától függetlenül alkalmazható. Ide kattintva mindent megtudhat az élanyag menedzserről. 


cabinetCreator, a bútor konfigurátor

A Homag bútortervezőjével az alap formákból villámgyorsan összeállíthatók a bútorok tervei, melyhez tartalmazza a főbb gyártók szerelvényeit. Ezt követően pedig már mehet minden a gyártásba, hiszen a program elkészíti a darablistákat, a CNC programokat. Ráadásul a használatához csak egy internet böngésző kell. A cabinetCreator szoftver szintén megismerhető a bemutatóremben. 

 
Persze mindez sokkal izgalmasabb, ha élőben látjuk...jöjjön el és próbálja ki a gyártástechnológiai újdonságokat.


A résztvevők korlátozott száma miatt kérjük részvételi szándékát előzetes regisztrációval jelezze.

Bővebb információ és regisztráció az alábbi elérhetőségeken:
 
office@lignomat.hu
+36 (94) 900-050
 
Vagy az alábbi űrlapon:
 

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Faipari vállalkozások által igénybe vehető 2021. évi pályázati lehetőségek

Új év, új lehetőségek… Elérkezett egy új év számos olyan lehetőséggel, megoldással, amelyek egyidőben erősebbé, versenyképesebbé és sikeresebbé tehetik a vállalkozásokat, ezáltal pedig jelentős mértékben járulnak hozzá a magyar gazdaság növekedéséhez és modernizációjához. Tovább...

Ma raktár határozza meg a tempót...

A berlini Rolf Rissel belsőépítész vállalat a közelmúltban frissítette gyártási láncát a Homag raktár-fűrész kombinációjával, amely egy sor előnyt kínál a felhasználó számára. Csak néhány ezek közül a nagyobb teljesítmény, a minőség javulása, a raktározás átláthatósága és a jobb kihasználtság. Tovább...

SAWTEQ B-300 flexTec robotfűrész a műszak vége után is dolgozik önállóan

A PAN+ARMBRUSTER vállalatnál a gyártás a nappali műszak befejezése után még órák hosszat zajlik, teljesen automatikusan, és rendkívül hatékonyan. Erről egy Homag SAWTEQ B-300 flexTec robotfűrész gondoskodik. Tovább...

intelliOptimizer Stacking: az elszedés új dimenziója

Az intelligens üzemi koncepciók egyre népszerűbbek a faipari vállalatok körében. A Homag fejlesztései nemcsak a megmunkálásra fókuszálnak, hanem a kisegítő műveletekre is, mint például az alkatrészek elszedése. Nemrég egy olyan szoftvert fejlesztett ki a Homag, amely a rakatképzést teszi gazdaságossá és automatizálttá. Az új eszköz neve: intelliOptimizer Stacking. Tovább...

LIGNOVÁCIÓ - Lignomat bemutatóterem képekben

Képes összeállítás a szombathelyi bemutatótermünkről, ahol HOMAG gépekkel és új megoldásokkal várjuk a faipari szakembereket! Tovább...