KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS A LIGNOMAT KFT.-NÉL

LIGNOVÁCIÓ – Gépi technológia digitális, innovatív megoldásokkal kiegészítve

Bemutatóterem


Telephelyünkön kialakított bemutató termünkben az érdeklődök kislétszámú csoportokban megismerhetik és kipróbálhatják a Homag cég új, innovatív termékeit, a digitális asszisztenseket
A célunk az, hogy bemutassuk Önöknek, hogy mindenki számára egyedi megoldást kínálunk – legyen szó igényre szabott géptechnológiáról, digitális asszisztensekről, valamint a megfelelő alkalmazási szoftverekről. 

Működésközben láthatják a faipari gépeket, továbbá az automatizálás jegyében egy új, egyedi gyártócella koncepciót: függőleges CNC vezérelt megmunkáló központ robotos kiszolgálással.

A
bemutató csarnokunk látogatásával szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy bepillantást nyerjenek a világ piacvezető faipari gép gyártójának a Homag csoportnak a termék kínálatába: egy standard faipari géptől a szoftvereken át egy komplett gyártócelláig.
Nálunk megismerhetik:
 • Az informatikai újdonságokat: miért érdemes a gyártáselőkészítés, a gyártás, a termelés során az új digitális munkaerőre támaszkodni.
 • Legyen szó bármilyen gyártmányú, korú, típusú gépről, ezek az asszisztensek kiválóan integrálhatók a meglévő gépparkba.
 • Magas minőségű faipari gépek nagy választékát, az alapvető funkciókat standard géppel demonstráljuk. 
 • Bármilyen gyártási tevékenység esetén számos személyre szabott megoldás közül választhatnak ügyfeleink.

 

A bemutató termünkben kiállított gépek és digitális asszisztensek megvásárolhatók nagyon rövid szállítási határidővel.​
 

Homag DRILLTEQ V-200 típusú CNC megmunkáló központ


Top felszereltség a legmagasabb minőségű megmunkálás érdekében:
 • PowerControl powerTouch kijelzővel
 • Automatikus orsó rögzítés
 • Munkadarab rögzítő pofák
 • ​Automata munkadarab vastagság beállítás
 • Munkadarab beadó-, és elszedő terület
 • Megmunkálási hossz bővítés
 • woodWOP szofver


Homag EDGETEQ S-300 típusú élzáró gép​

Erős gép haladóknak

Amikor egy belépő kategóriás élzárógép eléri határait, felmerül a kérdés merre érdemes továbblépni? Ebben az esetben tökéletes választás az EDGETEQ S-300, amely több automatizáltságot, nagyobb kapacitást és kényelmes kezelést biztosít.

 • Aggregátok moduláris rendszerben
 • powerTouch
 • Permetező egység
 • Marás többlépcsős technológiával


Altendorf WA80 típusú formatizáló körfűrész
 

Az új fejlesztésű WA 80 típusú körfűrészgép egy komplett, minden igényt kielégítő gép, mely az Altendorf cégtől évtizedek óta megszokott tradicionális német minőséget hordozza.

Lap alakú munkadarabok formatizálására és tömörfa megmunkálására is alkalmas felszereltséggel rendelkező gép.


Bővebb információ >>

 

Höcker VT 350 típusú elszívó berendezés​​
 

Mobil elszívó, különlegesen nagy légteljesítménnyel egy, ill. több porforrás elszívására.
A szűrők teljesen automatikus regenerálása kíméletes vibrációval történik, a nagy üzembiztonság és a kényelmes kezelés érdekében. 
A Vacumobil 350-as széria meghajtása IE3 1-es hatékonysági osztályba sorolt, és kifejezetten környezetbarát és energiatakarékos üzemet biztosít.

Bővebb információ >>

 

Edgeband Management Set – Élanyag menedzser szett​

Teljeskörű képet kaphatunk az élanyagokról az összes információval együtt, segítségével könnyedén bármikor kiválaszthatjuk a használni kívánt élfóliát.

 


Cutting Production Set – Szabászati asszisztens​

Az alkatrészek felcímkézésével segíti a fűrészgép kezelőjét a műhelyben, rugalmasan használható körfűrészeknél, valamint függőleges és vízszintes panelfűrészeknél egyaránt - típustól, kortól és gyártótól függetlenül.


 

Milyen előnyökkel jár? >>


 


CABINETCREATOR, A BÚTOR KONFIGURÁTOR
Egyszerű bútor szerkesztés és tervezés.

A Homag bútortervezőjével az alapformákból villámgyorsan összeállíthatók a bútorok tervei, melyhez tartalmazza a főbb gyártók szerelvényeit. Ezt követően pedig már mehet minden a gyártásba, hiszen a program elkészíti a darablistákat, a CNC programokat. Ráadásul a használatához csak egy internet böngésző kell.

Főbb jellemzők >>


 


intelliDivide Cutting

Vágás optimalizálás fűrészgépekhez - Felhőalapú optimalizáló-szoftver.

Anyagmegtakarítás mellett az optimalizáló szoftver hozzájárul a folyamatok javulásához, illetve növeli a gépek hatékonyságát.


Főbb jellemzők >>


intelliDivide Nesting

Optimalizáló szoftver táblafelosztáshoz neszting eljárással.

Alkatrészek nesztingelésekor, a neszting minták megfelelő optimalizálásával jelentős költségek lehet megtakarítani. Az intelliDivide Nesting alkalmazásban néhány kattintással optimalizált eredményeket érhetők el, ezt követően egyszerűen letölthetők kész woodWOP programok.


Főbb jellemzők >>


Homag iX - Tervező szoftver
Kipróbált, megbízható, intuitív

 

A szoftver összhangot teremt az értékesítéstől az elképzelésen, a bemutatáson és a tervezésen át a gyártásig. 3D tervezés a bútorgyártáshoz és a lakberendezéshez - akár egyedi tárgyakhoz, akár nagy mennyiségekhez: A HOMAG iX 2019 maximális kényelmet kínál az egyedi 3D tervezésben, és tökéletes kapcsolatot biztosít a gépéhez. 
A HOMAG iX 2019 automatikusan CNC programokat generál a tervezés során, még összetett gyártási sorrendekhez is. Az iX 


Bővebb információ >>
 


A termékekről és azok felszereltségéről bővebb tájékoztatásért kérjük forduljanak értékesítő kollégáinkhoz vagy írhatnak e-mailt az office@lignomat.hu e-mail címre.

Ez évben is sok szeretettel várjuk bemutató termünkbe a faipari szakembereket és az érdeklődőket. Látogassanak el hozzánk és győződjenek meg személyesen, hogyan lehet a munkafolyamatokat könnyedén összehangolni és minden gépet bekapcsolni a gyártási folyamatba.

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Önt is várjuk a WEINMANN Treff-en

Idén novemberben ismét házivásárra invitálja ügyfeleit a faépítészeti és készházgyártó gépek világhírű gyártója, a Weinmann. Tovább...

Újra együtt, személyesen - HOMAG Treff 2021

Hosszú idő után ismét lehetőség lesz személyesen találkozni! A HOMAG Treffen végre nem csak videón láthatjuk működés közben a gépeket, és bármilyen hatékonyak tudnak lenni a megoldások, semmi nem pótolja az érzést, ha ott állunk egy táblafelosztó mellett. Tovább...

Performance - A HOMAG ügyfélmagazinja

A Performance idei számában ismét érdekes betekintést nyerhet a globális faépítésbe, valamint az aktuális trendekbe és projektekbe. Tovább...

Live.Homag 2021: Online webináriumok a Lignomat magyar nyelvű közvetítésével

Rendhagyó módon, de korábbi vásáraink megszokott módján mutattuk be a Homag újdonságait, műszaki megoldásait. Előadásainkat az alábbi videókban van lehetőség megtekinteni. Tovább...

Karbantartás és ellenőrzés

Az alábbi interjúból megtudhatja, miért helyez nagy hangsúlyt az überlingeni Sauter GmbH a gépparkjának rendszeres karbantartására és ellenőrzésére. Tovább...