KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS A LIGNOMAT KFT.-NÉL

HOLZMA HPP 250 milestone2000 táblafelosztó

Csak egy rövid ideig! Spóroljon most 2000+ eurót és szerezze meg a HPP 250 milestone2000 táblafelosztót!

A Holzma táblafelosztók ezen típusa az egyik legnagyobb sikertörténet, mióta táblafelosztó fűrészek léteznek.  A Holzma spanyolországi gyárában készülő gép kifejezetten a kis - és középüzemek igényeinek felel meg - ideális a hazai vállalkozások számára.. Eddig már több mint 2000 darab kelt el a Holzma termékpaletta ezen gépéből világszerte. A HPP 250 milestone2000 kiadás a Holzma köszönetnyilvánítása a hűséges vevőinek.

Kedvező árú, rugalmas, és ideális a kisszériákhoz.  Ezzel a géppel a Holzma minden más gyártóhoz képest jobban elégíti ki az üzemek igényeit.  Szerezze meg egyedülálló kedvezményekkel a HPP 250 milestone2000-t!

Az akció előnyei:

 • Már az alapfelszereltséggel megspórol mintegy 2000 eurót a szokásos árhoz képest
 • A kedvezőbb alapgép áron felül a következő tartozékok kerültek a gépbe:
  • görgők a légpárnás asztalok végén
  • főfűrész motor teljesítménye 7,5 kW helyett 9,2 kW
 • Az akciós modell többféle vágáshosszal is választható
 • 2 év garancia egy műszakos működés mellett

Kérjen ajánlatot!

Keresse Walloschek János vezető értékesítő kollégánkat a janos.w@lignomat.hu e-mail címen vagy a +36-30-400-4514 telefonszámon és kérjen bővebb információt az akció részleteiről!

 

Csomagok akciós áron!

A gép a sokoldalú egyedi felszereltségi lehetőségeiről ismert. A legkedveltebbek csomagok most a Holzma köszönetnyilvánításaként, egyedi kedvezményekkel érhetők el:

„Etikett”-csomag 2000

 • Etikettnyomtató a munkadarabok automatikus azonosítása érdekében

 

„Kezelő” – csomag 2000

 • Levegős szelepekkel ellátott gépasztal
 • Érintőképernyős CADmatic PROFESSIONAL gépvezérlés
 • Az első légpárnás asztal 1800 mm helyett 2100 mm hosszú.

 

Schnitt profi(t) csomag 2000

 • Schnitt profit(t) LITE
 • Online adatkapcsolattal

 

Nútoló és kivágó csomag 2000

 • dupla szorítókörömmel együtt

 

Mindezeken túl természetesen választható az összes kiegészítő, annak érdekében, hogy Ön az igényeinek megfelelő konfigurációt tudja összeállítani.

 

2x2000 óra – az idő szalad

A HPP 250 milestone2000-rel a Holzma egy példa nélküli akcióba kezd. Viszont érdemes figyelni! Az akció csak 2x2000 óráig él!

 

Összefoglalva a legfontosabbakat:

 • Az akció időtartama: 2014.09.01. 8:00 –tól 2015.01.31. 24:00-ig a Lignomat Kft - hez írásban beérkező megrendelésekre érvényes! Az akció meghosszabítva 2015.04.30. 24:00-ig! 
 • Szállítási határidő: a megrendeléstől számítva  legkésőbb 3 hónapon belül megkapják a vásárlók a saját HPP 250 milestone2000 táblafelosztó fűrészüket.
 • Részvétei feltételek: a HPP 250 milestone2000 a Holzma köszönetnyilvánítása minden ügyfelének és érdeklődőnek. Minden régi és új ügyfélre érvényes.

Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze.

Kérjen ajánlatot!

Keresse Walloschek János vezető értékesítő kollégánkat a janos.w@lignomat.hu e-mail címen vagy a +36-30-400-4514 telefonszámon és kérjen bővebb információt az akció részleteiről!

 


Kulcsszavak: Holzma , hpp

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

WEINMANN Treff: az ácsipar találkozóhelye

November 16-17. között a WEINMANN ismét a gyárába invitálja partnereit, hogy betekintést nyújtson a korszerű faépítészeti- és készházgyártó gépek, technológiák világába. A gyár, illetve a bemutatott gépek megtekintése mellett a gyakorlati szakmai előadások körképet adnak az aktuális faépítészeti trendekről. Tovább...

Minden a készház gyártás körül forog az idei Weinmann Treff-en

Mire számíthatnak a készház-gyártók, ha eljönnek az idei Weinmann Treff-re? Tovább...

Visszatérés Nürnbergbe

Annak ellenére, hogy a HOMAG időközben az online vásárokkal jól áthidalta a „lockdown” időszakot, egy élő esemény személyes találkozásokkal egészen más. Megérinthető gépek, a fa illata a levegőben, és persze a szokásos vásári forgatag már mindenkinek hiányzott. Tovább...

​Cél a jövőbeni növekedés

A németországi Kreutner & Schmälzlin Holzbau GmbH az automatizálás fokozatos bevezetése mellett döntött, ezért fektetett egy WALLTEQ M-120-ba. A WEINMANN rendszernek köszönhetően a cég növelni tudta kapacitását, és egyre nagyobb számban épít többszintes társasházakat. Tovább...

Altendorf standard a munkabiztonságban

Az Altendorf legutóbbi fejlesztése, a HAND GUARD a világ első biztonsági rendszere formatizáló körfűrészgépeken, amely megkapta a GS megjelölést. Tovább...