KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS A LIGNOMAT KFT.-NÉL

Egy vállalat, egy márka - a HOMAG több, mint részek összessége

Aki ma sikeres akar lenni, annak meg kell hallania a piac illetve a vevők hangját, és nyitottnak kell lennie a változásokra. Ennek szellemében szervezte át vállalatát a Homag-csoport, az ügyfelek, és üzleti partnerek igényeit előtérbe helyezve. Az „új Homag-csoport“ megjelenésével más értelmezést nyer a cégen belüli márkastratégia, és „Az Ön megoldása“ üzenet már egy új márka jelenlétét fémjelzi.

A változás, mint lehetőség

A Homag-csoport az 1960-as évek óta folyamatosan meghatározó szerepet tölt be a fafeldolgozó ágazatban, és technológiai innovációi révén a vevői számára is rendre megteremti ugyanezen lehetőséget. Ezzel a világos stratégiával fejlődött a Homag-csoport olyan vállalattá, amely a famegmunkálás teljes technológiai láncolatát lefedi, és mára már 6.000 dolgozót számlál.

1960-ban Eugen Hornberger és Gerhard Schuler megalapította a Hornberger Maschinenbau oHG-t. 2 évvel később a világ első élzárógépe elindította a állalkozás impozáns novekedését. 

Ma a konszern az első számú világmárka a piacon. Ezt csak úgy érhették el, hogy a cég vezetői és a dolgozók egyaránt a fejlődést tartották szem előtt, és mindig nyitottak voltak a változásokra. Napjainkban a világ egyre gyorsabban változik körülöttünk: globalizáció, individualizáció, digitalizáció,  hálózatba szervezés csak néhány az irányadó kulcsszavak közül, amelyek a folyamatokat meghatározzák…


Egyetlen márkanév: Homag

A Homag a változásokat ma lehetőségnek tekinti, ezért a következő lépést tette: a meglévő márkákat egyesítette. A döntés azt jelenti, hogy a jövőben a Homag egyetlen erős márkaként lesz jelen a piacon, ezáltal világosabbá válik a kommunikáció, és egyszerűbb lesz a tájékozódás, például a termékválasztékban.


Számos előny a partnereknek

A jövőben minden gép a Homag emblémát viseli majd, így például a Holzma táblafelosztók, a Brandt élzárók, a Weeke CNC-k, a Bütfering kontaktcsiszolók is Homag néven kerülnek forgalomba. Ez a következő előnyöket nyújtja a felhasználók számára:
- A kompetenciák egyesítésével erős fejlesztőcsapat gondoskodik az innovációk nagyobb hatékonyságáról. Az új megoldások gyorsabban integrálhatók a termelési folyamatokba.
- Egy erős szervizcsapat, amely világszerte hatékony, gyors segítséget biztosít bármely felmerülő probléma megoldásában.


Az új üzenet: „Az Ön megoldása“

Ez egy hosszú távú ígéret, amely mögött egyetlen erős márka biztosítja a hátteret. Három alapvető ismérv, amely a Homag csapatát jellemzi: innovatív, megoldás orientált, biztos partner.


 „Az Ön megoldása": a jövő stratégiája

A felhasználó számára az optimális megoldás már régóta nem egy gépet, egy szoftvert, egy szolgáltatást vagy egy jó szervizt jelent. Igazán csak az kompetens, aki mindezt egy kézből tudja kínálni, üzemmérettől függetlenül: megismerve a vevő igényeit tanácsadással szolgál és a leginkább hozzáillő megoldást szállítja. A Homag éppen ezt teszi. Világszerte fejleszti vevőinek az innovatív egyedi megoldásokat. Ilyen az, amikor vevői igények és a kínált megoldások összetalálkoznak, és ez:  Az Ön megoldása!

Több mint 1000 szabadalom
Több mint 150 000 gép

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Újra együtt, személyesen - HOMAG Treff 2021

Hosszú idő után ismét lehetőség lesz személyesen találkozni! A HOMAG Treffen végre nem csak videón láthatjuk működés közben a gépeket, és bármilyen hatékonyak tudnak lenni a megoldások, semmi nem pótolja az érzést, ha ott állunk egy táblafelosztó mellett. Tovább...

Performance - A HOMAG ügyfélmagazinja

A Performance idei számában ismét érdekes betekintést nyerhet a globális faépítésbe, valamint az aktuális trendekbe és projektekbe. Tovább...

Live.Homag 2021: Online webináriumok a Lignomat magyar nyelvű közvetítésével

Rendhagyó módon, de korábbi vásáraink megszokott módján mutattuk be a Homag újdonságait, műszaki megoldásait. Előadásainkat az alábbi videókban van lehetőség megtekinteni. Tovább...

Karbantartás és ellenőrzés

Az alábbi interjúból megtudhatja, miért helyez nagy hangsúlyt az überlingeni Sauter GmbH a gépparkjának rendszeres karbantartására és ellenőrzésére. Tovább...

Live.HOMAG 2021: Témák sokasága élőben a Lignomat közvetítésével

Rendhagyó módon, de korábbi vásáraink jól megszokott módján mutatjuk be a Homag újdonságait, műszaki megoldásait. Tovább...