KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉS A LIGNOMAT KFT.-NÉL

​Csak úgy röpködtek a forgácsok! - HOMAG TREFF 2018A jubileumi Homag Treff négy napon át várta nyitott kapukkal a vendégeit. A 25. találkozó tovább fokozta a rendezvény sikereit, a világ számos országából érkeztek szakmabeliek, hogy együtt ünnepeljék a Homaggal a jelentős évfordulót. Természetesen, mint eddig minden évben, ezúttal is kiemelt hangsúlyt kapott a technológiai újdonságok prezentálása.

A Holzbronnban és a Schopflochban található gyáregységekben a különböző üzemméretekre és kapacitásigényre összeállított technológiák kerültek a fókuszba, élő bemutatók keretében. Emellett idén még nagyobb hangsúlyt kaptak a digitális fejlesztések. A számos bútoripari megoldás mellett az ablakgyártókat külön program várta: a Homag történetében először rendezték meg az “Ablakgyártó napot”, ahol innovatív, termelékeny megoldásokkal ismerkedhettek meg. A schopflochi központhoz közeli Horb-ban a bútorgyártó technológiák várták a résztvevőket, és szintén első alkalommal Herrenbergben az IVM Chemicals újonnan megnyílt technikai központjában a felületkezelés témakörével bővült a Treff repertoárja.

Látogatók Kínától Skandinávián át az Egyesült Államokig
A német faipar legnagyobb házivásárának jubileumi évfordulójára a világ minden tájáról érkeztek látogatók. A hazai érdeklődők, illetve a szomszédos Ausztria, Németország és Olaszország látogatói mellett számos vendég érkezett Kelet- és Közép-Európa országaiból, de számos résztvevőt számláltak olyan távoli országokból, mint  Kína, USA, vagy akár Thaiföld és Japán.

Salamon Zoltán kollégánkat is lencsevégre kapták tájékoztatás közben


A rendezvény sikerében kulcsszerepet játszottak az értékesítő képviseletek és partnerek munkatársai, akik szép számmal utaztak Schwarzwaldba, hogy segítsék a konzultációkat a látogatókkal.

A felvett rendelések között minden üzemméret igényei felmerültek – a megrendelések több mint felét az önálló gépek és gyártóberendezések tették ki, míg a másik felét a nagy automatizáltsági fokkal rendelkező komplett technológiák.


 Különösen lenyűgöző volt a világpremierjét ünneplő új robotfűrész a SAWTEQ B-300 flexTec Holzbronnban


"Bár ma egy digitális világban élünk, ettől függetlenül a személyes kapcsolatok még mindig nagyon fontosak és értékesek. Büszkék vagyunk arra, hogy a Treffre minden alkalommal, rengeteg nemzetközi vendég látogat hozzánk Schwarzwaldba. Ez is azt jelzi, hogy itt egy olyan széleskörű portfóliót tudunk bemutatni ügyfeleink számára, amelyért érdemes ideutazni. Ezúttal Ismét megmutattuk, hogy a HOMAG hatékony megoldásokat kínál minden teljesítményosztályban - kis- és középvállalatoknak, valamint ipari gyártóknak egyaránt.” – nyilatkozott Andreas Denker a Homag értékesítési és marketing alelnöke.

Edition25: A HOMAG több, mint 25 akciós modellel ünnepel
25 év alatt több ezer látogató utazott az őszi rendezvényre Fekete-erdőbe. A HOMAG idén egy akcióval fejezi ki köszönetét: több mint 25 gépet emelt felszereltséggel és szolgáltatásokkal kínál kedvező áron. A kampány jelenleg is tart és 2018.12.31-én fejeződik be.
  • A jövőbe tekintve: Az összes Edition25 modell teljesen digitalizált és a tapio rendszerre előkészített. Olyan hasznos alkalmazások szerepelnek az alapfelszereltségben, mint például a MachineBoard. Így a felhasználó a felhőalapú szoftver-megoldások szinte korlátlan számítási teljesítményét használhatja a gép teljesítményének fokozása érdekében.
  • Több technológia: Az összes Edition25 modellnek nagyobb a teljesítménye vonzó áron, és kiterjedt opciókat tartalmaz. Így a felhasználó magasabb szintet ér el a befektetésével.
  • Teljeskörű szerviz: Az összes Edition25 modell 12-24 hónapos garanciális bővítést és a Warranty Plus 24 szervizcsomag egyéb előnyeit kapja.

Az első HOMAG „ablaknap” kiváló visszajelzésekkel
Külön kiemelkedő volt az első HOMAG ablakgyártó nap, amely hatékony ablakgyártással kapcsolatos információkkal látta el a résztvevőket. Több, mint 80 ablakgyártó cég képviselője utazott Schopflochba, hogy előadásokon és workshopokon tájékozódjon a jelenlegi trendekről:
  • Ablakgyártás HOMAG technológiákkal: rugalmas technológia az innovatív termékek számára
  • Ablakgyártás világszerte: gyakorlati beszámolók Kínából, Skandináviából és Svájcból
  • Innovatív ablakrendszerek: több fény, filigrán keretszerkezet és egyszerűbb gyártás CNC-vel (ragasztott keret, alumínium héj és csavaros kapcsolatok)

 

 

 

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Újdonságok a CNC-megmunkálás világából

A Homag bevezette az intelliGuide kezelő asszisztens rendszert, a gépek gyorsabb kezelhetősége érdekében. Valamint raszterasztalt kínál a CNC gépekhez, már a belépő géposztály számára is. Tovább...

Gyártási adatok értékelése az irodából – akár régebbi HOMAG gépek esetében is

A megbízható termelési adatok ismerete szilárd alapot szolgáltat a döntéshozatalhoz, és hozzájárul ahhoz, hogy a termelés átlátható legyen. Tovább...

Új generációs robotfűrész - SAWTEQ B-300 flexTec/B-400 flexTec

A SAWTEQ B-300 és SAWTEQ B-400 flexTec a robotfűrészek új generációját alkotják. A teljesen automatizált robotüzem mellett megmaradt a manuális használat lehetősége is. A technológia áttörés a nagyrugalmasságú fűrészelés területén. Tovább...

​Csak úgy röpködtek a forgácsok! - HOMAG TREFF 2018

A Holzbronnban és a Schopflochban található gyáregységekben a különböző üzemméretekre és kapacitásigényre összeállított technológiák kerültek a fókuszba, élő bemutatók keretében. Emellett idén még nagyobb hangsúlyt kaptak a digitális fejlesztések. Tovább...

Technológiai láncok, műhely koncepció, komplett nagyüzem - működés közben

A Treffen idén a Homag öt technológiai sort prezentál – a kicsitől a nagyig – az egyszerű hálózatoktól a komplett digitalizált megoldásokig. Tovább...