WMS 060 készházgyártó CNC megmunkálóközpont

Ajánlatkérés
WMS 060 készházgyártó CNC megmunkálóközpont

Termék neve: WMS 060 készházgyártó CNC megmunkálóközpont

Típus: Készházgyártás

Márka: Homag

Leírás

Nemcsak nagyipari célokra

A WEINMANN WMS 060 megmunkálóközpont ideális belépő azon készházgyártók számára, akik a hagyományos technológiáról CNC vezérelt gyártásra szeretnének váltani. A WMS 060-at a gyártó kifejezetten kis- és középüzemek számára fejlesztette, olyan helyekre, ahol kisebb darabszámokkal dolgoznak. A konstrukció, az építési mód, mind a beruházási és fenntartási költségek alacsony szinten tartását célozzák meg.

Mindegy, hogy fal, födém, tetőszerkezet, vagy oromfal – a WMS 060-al bármely paneles szerkezet elemei legyárthatók tökéletes pontossággal. Nemcsak a különböző faépítészeti konstrukciós megoldásokhoz igazítható, hanem a megmunkálható anyagok vonatkozásában sem ismer akadályokat (tömörfa, OSB, gipszkarton stb.). Így párosítható a modern CNC vezérlés az aktuális technikai megoldásokkal, amely a jövőben egyre inkább átveszi a vezető szerepét az ácsiparban és a készházgyártásban egyaránt. Már nincs szükség helyszíni megmunkálásokra, minden alkatrész ill. épületelem az üzemben előre legyártható nagy pontossággal, melynek köszönhetően a szerelés is gyors és egyszerű lesz.

A kompakt építési mód miatt a helyigénnyel sem lehet gond. Figyelembe véve, hogy a nagy panelméretek és hosszú alkatrészek már önmagukban is meghatározzák a helyszükségletet, 90 m2 területre van szükségünk, ha 12 m hosszú alkatrészeket is meg akarunk munkálni.

Az előkészítési műveletek a CAD adat átviteli lehetőséggel teljesen automatizálhatók. Ezzel összefüggésben, további újdonságként a WEINMANN egy speciális szoftvercsomagot is fejlesztett easyRun néven, amely az adatkezelést illetően óriási könnyebbséget jelent. Ezzel az eszközzel az adatok közvetlenül a gépre küldhetők.

A felhasználóbarát powerTouch kezelőfelület speciális szakismeretek nélkül is könnyedén elsajátítható. Olyan egyszerűbb megmunkálások, mint pl. lapok méretre vágása, vagy nyílások marása, CAD rendszer nélkül is elvégezhetők. Nemcsak marási, vágási műveletek elvégzésére van lehetőség, hanem a falpanel borítások rögzítésére is, automata folyamatban, a gépbe integrált kapcsozó aggregáttal. 

A rögzítőkapcsok CAD program alapján a bordák figyelembevételével kerülnek a helyükre, a statikai tervek alapján előírt kiosztásban.
A beépített maróaggregát az ajtó és ablaknyílásokat éppúgy elkészíti, mint az elektromos dobozok helyét. Az interpolálandó megmunkálások, mint a körök, ívek vagy ferde vágások szintén a megmunkálási lehetőségek közé tartoznak. A panelekben lévő magasságkülönbségek lekövetését egy letapogató egység segíti a maróaggregáton. Opcióként Nesting modul integrálható a gépre a teljesen automatizált lapmegmunkáláshoz.A szervó-vezérelt meghajtás lehetőséget ad az energiahatákony gyártási folyamatokra, melyhez hozzájárul, hogy a WMS 060 a WEINMANN által gyártott összes munkaasztallal kombinálható, hiszen mindegyikkel kompatibilis. Az automatizált megmunkálási folyamatokkal a logisztikai folyamatok is könnyebben tervezhetők. Mivel csökkennek a megmunkálási idők, így az alapanyag áramlás is jobban optimalizálható üzemen belül.

Paraméterek

Megmunkálási magasság (min) 75 mm
Megmunkálási magasság (max) 500 mm
Megmunkálási szélesség (max) 3200 mm
Megmunkálási hossz a megrendelő igényei alapján

Ajánlatkérés
REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Szervizmérnök/szerviztechnikus álláslehetőség

A Lignomat Kft. növekedése szükségessé tette, hogy csapatunkat tovább bővítsük egy kiváló szervizmérnök/szerviztechnikus személyével. Tovább...

Weinmann Treff 2017

Idei évben is várja az érdeklődőket a Homag csoport és a Lignomat Kft. a november 23-24-én megrendezésre kerülő Weinmann Treffre, S. Johann-Lonsingen-ben, Németországban. Tovább...

Ki nyerte a szerviz és alkatrész utalványt?

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy mgtisztelte jelenlétével a Garzon - Lignomat közös szakmai napját. Külön hálásak vagyunk az utólag emailben küldött értékelő kérdőív kitöltőinek, nagyon hasznos válaszokat kaptunk. Tovább...

Egy Gold Stevie Award díjas weboldal - HOMAG

A HOMAG csoport új weboldala elnyerte az idei évben a Stevie International Business Award díját. Tovább...

NEMCSAK GÉPET, INNOVÁCIÓT IS VETTEK - faipar.hu

A Garzon Bútor Zrt. nagy fába vágta a fejszéjét, amikor a 2015-ös hannoveri kiállítás után úgy döntött: beruház, hogy a magyar bútogyártásban elfoglalt pozícióját tovább tudja erősíteni Tovább...