Élzáró gépek a Homag Treff-en

A Homag Treff-en megismerheti az élzárás legújabb innovációit, és működés közben láthatja a Homag gépeit!

Ipari üzemek számára egy darabos széria gyártásához:

Szinte a teljes paletta, több mint 20 élzáró, formalizáló ,felületkezelő gép és berendezés kerül bemutatásra a Homag Treffen. A Homag egyedi megoldásokat mutat be a legkülönfélébb feladatokra.

                          

 • „Hatékonyságnövelés“, ez a Strömer konyhabútorgyár elvárása. Lehetséges ez, ha két különböző eljárás között gyorsan tudunk  váltani, főleg, ha váltás a munkadarabok közötti 400 mm követési távolság alatt valósul meg,és  20 ütem/perces előtolás mellett a legmagasabb minőséggel dolgozunk.
 • Vonalkódos leolvasóval a HOMAG KFL 350 élzárógép felismeri, hogy a következő munkadarab éle  laserTec nullfugás eljárással (Németországban a szabadalom csak Rehau felhordását engedélyezi) vagy hagyományos ömledék ragasztóval zárandó-e? Az FK31 powerTrim formamaró aggregát gondoskodik a lehető legjobb profilmarásról és lehetővé teszi három tetszőlegesen választott profil automatikus kiválasztását.
 • A géphez csatlakozik még a Bargstedt korszerű új adagoló berendezése, amely rugalmas és nagy teljesítményű, ezzel a gép kapacitása maximálisan kihasználható.

Egy darabos széria a nagyipari gyártásban is

Széria üzem: termelésbiztonság és termék kibocsátás

 •  Egy kelet európai bútorgyártó is Homag berendezéseket választott a bútoralkatrészek 4 oldalas élzárásához. A 6 tárhelyes élanyag tartó különböző élanyagok közötti rugalmas választást biztosítja. Hatékonyabb energiafelhasználást biztosít, hogy minden megmunkáláshoz csak a kiválasztott megmunkáló aggregátok és ezek elszívásai dolgoznak.
 • Egy dél amerikai gyártó 118 mm –es munkadarabokat munkál meg - vegyesen frontokat és korpuszalkatrészeket - Homag berendezéssel.

 

Nullfuga témában a megoldások teljes skálája

Egyre inkább erősödik az igényes bútorokkal szemben az az elvárás, hogy az élzárásnál ne lehessen fugát látni. Az iroda-, fürdőszoba- és konyhabútorgyártók ma már a laserTec-eljárást választják. A Treffen a Homag AG saját fejlesztésű  airTec-rendszert mutat be, mely forró levegő alkalmazásával 20m/min előtolás mellett kis és középüzemek számára is ideális megoldás a nullfugás él előállítására. Az aggregát folyamatos üzemben használható, anélkül, hogy a ragasztás szakítószilárdsága csökkenne. Ez lényegében azt jelenti, hogy a hőlégfúvós megoldások eddig   ismert hátrányait kiküszöbölték.

 

Ambition 2275: nagy rugalmasság, alacsony ár

Annak érdekében, hogy a mai asztalosok legkülönfélébb igényeit egy géppel tudja kielégíteni, a HOMAG egy akciós gépet állított össze. Az Ambition 2275 élzárógép komplett csomaggal minden elvárást kielégít úgy, hogy a géppel  időt és pénz takarít meg.

Ez úgy érhető el, hogy a különböző élanyag színek vagy a PU és ömledék ragasztó közötti váltás egyszerűen és maximum egy percen belül megoldható. Ezzel egy időben csökken az élfólia hulladékhányad, mely akár 5 000 € éves megtakarítást eredményezhet. Mindezekhez már csak ráadás a gép verhetetlen ára.

A gép felszereltsége:

 • Egyszerű, gyors kezelésű 19"- érintőképernyő
 • Automatika csomag, így a különféle minőségű és meretű élanyag csekély átszerelési idő mellett munkálható meg.
 • Bemenetei oldalon széles, kihúzható munkadarab megvezetés és alátámasztás, mely ráadásul variálható is.
 • 0,4-20 mm-ig élanyag megmunkálás, lapvastagság 8-60 mm
 •  laserTec. előkészítés
 • Könnyen cserélhető, egyszerű kezelésű ragasztó tartály
 • Tökéletes munkadarabok 20 mm-es él léccel,vagy  0,3 mm furnérral,vagy  2 mm PVC-vel lezárva

 

Jöjjön el Ön is a Homag Treff-re és ismerje meg az asztalosipar jövőjét!

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Szervizmérnök/szerviztechnikus álláslehetőség

A Lignomat Kft. növekedése szükségessé tette, hogy csapatunkat tovább bővítsük egy kiváló szervizmérnök/szerviztechnikus személyével. Tovább...

Weinmann Treff 2017

Idei évben is várja az érdeklődőket a Homag csoport és a Lignomat Kft. a november 23-24-én megrendezésre kerülő Weinmann Treffre, S. Johann-Lonsingen-ben, Németországban. Tovább...

Ki nyerte a szerviz és alkatrész utalványt?

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy mgtisztelte jelenlétével a Garzon - Lignomat közös szakmai napját. Külön hálásak vagyunk az utólag emailben küldött értékelő kérdőív kitöltőinek, nagyon hasznos válaszokat kaptunk. Tovább...

Egy Gold Stevie Award díjas weboldal - HOMAG

A HOMAG csoport új weboldala elnyerte az idei évben a Stevie International Business Award díját. Tovább...

NEMCSAK GÉPET, INNOVÁCIÓT IS VETTEK - faipar.hu

A Garzon Bútor Zrt. nagy fába vágta a fejszéjét, amikor a 2015-ös hannoveri kiállítás után úgy döntött: beruház, hogy a magyar bútogyártásban elfoglalt pozícióját tovább tudja erősíteni Tovább...