Weinmann Treff 2017Idei évben is várja az érdeklődőket a Homag csoport és a Lignomat Kft. a november 23-24-én megrendezésre kerülő Weinmann Treffre, S. Johann-Lonsingen-ben, Németországban.
 
 

Weinmann gépek akcióban

A Wenmann Treffen szokás szerint lehetőség lesz a gépeket működés közben megismerni és meggyőződni a sokoldalúságukról.
Gyorsaság és pontosság
A WBS 140 ácsipari gerenda megmunkáló CNC segítségével a különböző megmunkálási lépések  a legmagasabb fokú precizitással végezhetőek el.
A WBZ 160 powerSIX ácsipari CNC a 12 helyes szerszámcserélője mellett alsó aggregátot is kapott, így  lehetővé válik mind a 6 oldal egyidejű megmunkálása.

WMS 060 készház gyártó megmunkálóközpont kis darabszámnál is hatékonyan működtethető, kifejezetten a kis és közepes üzemeknek készült.

Egyedileg konfigurálható - WMS 150 multifunkciós híd
Nem csak a panelek automata rögzítése és megmunkálására alkalmas, hanem számos további feladatot elvégez, például a borítólapok méretre vágását, keményfamegmunkálást vagy a szigetelőanyag automata bevitelét. 

tapio: a digitális platform a készház gyártást is segítiA Weinmann gépekkel is tökéletesen együttműködik a virtuális valóságot az "igazi" valósággal összekapocsoló tapio platform. Az ipar 4.0 kiemelkedő megoldása kifejezetten a faipar igényeinek megfelelően lett összeállítva.
 

Miről lesz szó a Weinmann Treffen?

  • Robotok a készház gyártásban - mit nyújt ma, és mit fogy nyújtani a jövőben a technológia
  • Az első skicctől a kész házig
  • Folyamat optimalizálás automatizálással - hogy kerül a munkahely a figyelem középpontjába
  • innovatív építmények fából Európában -  a modern gyártástechnika és design eredményei
     
 
Részvételi lehetőségét kérjük az alábbi elérhetőségeken jelezze:
 
Schmidt Katalin
Ügyvezető
Lignomat Kft.

+36309377600
office@lignomat.hu

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Szervizmérnök/szerviztechnikus álláslehetőség

A Lignomat Kft. növekedése szükségessé tette, hogy csapatunkat tovább bővítsük egy kiváló szervizmérnök/szerviztechnikus személyével. Tovább...

Weinmann Treff 2017

Idei évben is várja az érdeklődőket a Homag csoport és a Lignomat Kft. a november 23-24-én megrendezésre kerülő Weinmann Treffre, S. Johann-Lonsingen-ben, Németországban. Tovább...

Ki nyerte a szerviz és alkatrész utalványt?

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy mgtisztelte jelenlétével a Garzon - Lignomat közös szakmai napját. Külön hálásak vagyunk az utólag emailben küldött értékelő kérdőív kitöltőinek, nagyon hasznos válaszokat kaptunk. Tovább...

Egy Gold Stevie Award díjas weboldal - HOMAG

A HOMAG csoport új weboldala elnyerte az idei évben a Stevie International Business Award díját. Tovább...

NEMCSAK GÉPET, INNOVÁCIÓT IS VETTEK - faipar.hu

A Garzon Bútor Zrt. nagy fába vágta a fejszéjét, amikor a 2015-ös hannoveri kiállítás után úgy döntött: beruház, hogy a magyar bútogyártásban elfoglalt pozícióját tovább tudja erősíteni Tovább...