Lignomat Házivásár 2014 – 3 nap a kiváló minőségű késztermék és nagyobb termelékenység jegyében

A Lignomat Kft 2014. május 7-9 között Magyarországra hozza a német Homag csoport csúcstechnológiás gépeit és újdonságait. Legalább egy napot érdemes  szabaddá tenni!


 


 

A célunk az, hogy olyan gépeket mutassunk be a magyar szakembereknek, melyek nem csak a fa- és asztalosipar aktuális csúcstechnológiáját képviselik, de a hazai vállalkozások és üzemek számára megfizethető árkategóriába esnek 

Ezért a bemutató fő attrakciója a Homag csoport kis- és közepes üzemeknek szánt nullfugás élzáró megoldása, az airTec. A Brandt Profiline KDF 650 airTec nullfugás gép a hazai termelési volumenekre lett ütemezve és a Lignomat Házivásáron Magyarországon most először működés közben is kipróbálható.

Egy üzem hatékonyságát nem csak új gépek vásárlásával lehet növelni. Az asztalosiparban is egyre nagyobb szerepet kapnak a szoftverek. Ezért a Lignomat Házivásáron minden nap délelőtt 10 órakor kezdődik az élő woodCAD|CAM szoftveres bemutató. A szoftver egy olyan integrált megoldást kínál, mellyel pár kattintással a 3D tervből gépi programok generálhatóak, így további programozás nélkül elvégezhető a megmunkálás: táblafelosztás, marás, élzárás. Ráadásul a szoftverrel az új gép beszerzésénél jóval olcsóbban növelhető a termelékenység.

Jelentkezési lap

A Házivásáron a kitűnő ár-érték aránnyal rendelkező WEEKE BHX 055 típusú CNC is – mely 5 négyzetméteren jelenti a belépést a CNC megmunkálásba – működésközben tekinthető meg.Eddig 2115 gép kelt el a szériából, ennyi ember csak nem tévedhet!

Nem az újdonságokat, hanem a jól bevált technológiát képviseli az elnyűhetetlen Holzma HPP 300 lapszabászgép. Kifejezetten a növekedésben lévő kisebb, közepes üzemeknek tervezve, etikett nyomtatással és irodai optimalizálással.

Az iparág trendjei közül az egyik legfontosabb a rugalmas egyedi gyártás igénye, melyre a Házivásáron látható Homag Venture 316 L 5 tengelyes CNC gép ad tökéletes megoldást, ráadásul aggregátok vásárlására sincs szükség.

 

Mindezeket egészíti majd ki egy Reinbold brikettáló és aprító a hulladékgazdálkodás környezetbarát megoldására, egy Höcker forgácselszívó illetve a sok extrával szerelt Altendorf F45 formatizáló fűrész.

A Lignomat Kft. szeretettel várja a május 8-án, szintén Szombathelyen megrendezésre kerülő Falco Házivásár vendégeit is!

 

 


Lignomat Házivásár

2014. május 7-9.

Helyszín: Szombathely, Vépi út 12.

Nyitva: minden nap 9-17 óráig.

Program

Minden nap:

09:30 - airTec nullfuga működés közben

10:15 - élanyag a nullfugához

11:00 - woodCAD|CAM szoftveres bemutató

Csak május 8-án, csütörtökön:

14:00  - Ablakgyártási technológiák kis és nagyüzemeknek

Kérdezzen a specialistáktól!
A rendezvényen részt vesznek a Lignomat partnercégek szakemberei,
a felületkezeléstől a csiszolásig!

Meglepetésprogram:

2014. május 7. 18 órától a Kámoni Arborétumban

Bővebb információ:

E-mail: office@lignomat.hu

Telefon: +36 94 900-050


Kérjük, töltse ki az ajábbi jelentkezési lapot!

 

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Szervizmérnök/szerviztechnikus álláslehetőség

A Lignomat Kft. növekedése szükségessé tette, hogy csapatunkat tovább bővítsük egy kiváló szervizmérnök/szerviztechnikus személyével. Tovább...

Weinmann Treff 2017

Idei évben is várja az érdeklődőket a Homag csoport és a Lignomat Kft. a november 23-24-én megrendezésre kerülő Weinmann Treffre, S. Johann-Lonsingen-ben, Németországban. Tovább...

Ki nyerte a szerviz és alkatrész utalványt?

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy mgtisztelte jelenlétével a Garzon - Lignomat közös szakmai napját. Külön hálásak vagyunk az utólag emailben küldött értékelő kérdőív kitöltőinek, nagyon hasznos válaszokat kaptunk. Tovább...

Egy Gold Stevie Award díjas weboldal - HOMAG

A HOMAG csoport új weboldala elnyerte az idei évben a Stevie International Business Award díját. Tovább...

NEMCSAK GÉPET, INNOVÁCIÓT IS VETTEK - faipar.hu

A Garzon Bútor Zrt. nagy fába vágta a fejszéjét, amikor a 2015-ös hannoveri kiállítás után úgy döntött: beruház, hogy a magyar bútogyártásban elfoglalt pozícióját tovább tudja erősíteni Tovább...