Ismerjük meg Salamon Zoltánt, a Lignomat Kft. új szervizvezetőjét!


2014 márciusától egy igazán sokoldalú szakemberrel bővült a Lignomat csapata.

Dolgozott a Soproni Egyetem Faipari Mérnöki Karának Gépészeti intézetében tanársegédként, doktori képzésben is részt vett. Foglalkozott már termékfejlesztéssel, beszerzéssel, termelésirányítással. A Homag csoport gépei sem ismeretlenek számára, hiszen munkatapasztalatát elsősorban Homag gépekkel szerezte. Sőt, a diplomamunkáját is a Homag BAZ CNC felsőmaró termelésoptimalizálása témájában írta 1997-ben. 

Bemutatjuk Salamon Zoltánt, a Lignomat Kft. új szervizvezetőjét:

Hogy jött az ötlet a pályaválasztáskor? Miért pont a faipar?

Faipari indíttatásom ács Édesapámtól származik, aki megszerettette velem a fát, mellette megtanultam a fa megmunkálásának fortélyait, illetve megismertem az alapgépek karbantartását. Így tanulmányaim és pályaválasztásom tudatos felkészülés volt későbbi feladataimra. Mondhatjuk, hogy egyenes út vezetett a Soproni Egyetem faipari mérnöki karára.

Néhány szóban: mi a szereped a Lignomat csapatában?

A szerviztevékenységben részt vevő munkatársak támogatása tartozik hozzám, annak érdekében, hogy együtt az Ügyfeleink elégedettségét fokozni tudjuk. Mivel gyakorlatot a laminált korpuszbútor gyártásában szereztem túlnyomórészt a HOMAG cégcsoport közép és felsőkategóriás gépeivel, ezért egy ismerős területen fogok tevékenykedni.

Mire számíthatnak Tőled a Lignomat Kft. ügyfelei? Kialakult már a jó vezetőkre jellemző „víziód” a szolgáltatás fejlesztéséről?

Természetesen: célom a tevékenység eredményére vonatkozóan, hogy Ügyfeleink a szervizszolgáltatások igénybe vétele során nem csak gyors, és szakmailag magas színvonalú, hanem a HOMAG csoport világszínvonalú vállalati kultúrájának minden előnyét megtapasztalják.

És végezetül szakadjunk el kicsit a szakmától. Mivel töltöd a szabadidődet?

Lehetőség szerint a családommal. Feleségem ipari formatervező, aki gyermekeink (Márton, Janka és Ágnes) nevelésére fordítja idejének jelentős részét, és középiskolai tanárként dolgozik. Mindannyian a túrázás nagy rajongói vagyunk, ha tehetjük, irány a természet. A kirándulásaink kiemelt célpontja az Alpok.


Kulcsszavak: lignomat

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Szervizmérnök/szerviztechnikus álláslehetőség

A Lignomat Kft. növekedése szükségessé tette, hogy csapatunkat tovább bővítsük egy kiváló szervizmérnök/szerviztechnikus személyével. Tovább...

Weinmann Treff 2017

Idei évben is várja az érdeklődőket a Homag csoport és a Lignomat Kft. a november 23-24-én megrendezésre kerülő Weinmann Treffre, S. Johann-Lonsingen-ben, Németországban. Tovább...

Ki nyerte a szerviz és alkatrész utalványt?

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy mgtisztelte jelenlétével a Garzon - Lignomat közös szakmai napját. Külön hálásak vagyunk az utólag emailben küldött értékelő kérdőív kitöltőinek, nagyon hasznos válaszokat kaptunk. Tovább...

Egy Gold Stevie Award díjas weboldal - HOMAG

A HOMAG csoport új weboldala elnyerte az idei évben a Stevie International Business Award díját. Tovább...

NEMCSAK GÉPET, INNOVÁCIÓT IS VETTEK - faipar.hu

A Garzon Bútor Zrt. nagy fába vágta a fejszéjét, amikor a 2015-ös hannoveri kiállítás után úgy döntött: beruház, hogy a magyar bútogyártásban elfoglalt pozícióját tovább tudja erősíteni Tovább...