HOMAG Treff 2014 – innováció és varázslat a Fekete erdőben

3 nap  - 10.000 m² - több száz gép - több ezer látogató

A faipari gépek területén piacvezető német Homag csoport szeptember 23. és 26. között 10.000 m²-en prezentálja a jövőbe mutató gépeit, berendezéseit és szolgáltatási megodásait a Homag Treffen.

Amíg a Homag az Ambition Program érdekességeivel bemutatja a jövő asztalos műhelyét a kisebb üzemeknek, addig  a nagyüzemi bútor és nyílászáró gyártókat folyamatos üzemű, egy darabos szériák készítésére is alkalmas high-tech berendezésekkel fogja lenyűgözni. Mindezt meggyőző felszereltséggel a különböző teljesítménykategóriákban. Természetesen élőben, működés közben. 

Kiemelt téma lesz a felületkezelés - mind síkban, mind élben is. A nullfuga egyre inkább a figyelem középpontjába kerül világszerte, így természetesen a Homag Treffen is komoly szerepet kap az airTec és  a laserTec eljárás,  különböző élzáró méretkategóriákban. A helyes utómegmunkálásról sem feledkeznek meg a német gyártó szakemberei!

Aki a magas minőségű felületekre fekteti a hangsúlyt, meggyőződhet a Bütfering csiszológépeiben és a Homag FKF 200 felületkezelést, síkkasírozást, éltömítést végző gépben rejlő lehetőségekről. Ugyanúgy érdemes lesz a profilkasírozás specialistáinak komoly figyelmet fordítania a  FRIZ egyedülálló reacTEC eljárására. 

A tömörfa megmunkálók számára is izgalmas bemutatókkal készült a Homag: rugalmas CNC megmunkáló központok és automatizálási megoldások, élő bemutatók várják a látogatókat az összes teljesítménykategóriában.

Az nyílászáró gyártók figyelmébe ajánljuk: egy híres ajtókészítő vállalat számára készített egy darabos szériákhoz tervezett ajtó-gyártósor is látható lesz a  Homag Treffen, éppen még kiszállítás előtt.

Azoknak, akinek fontos az egyszerű, egységes és hatékony gépkezelés: a Homag Treffen majdnem minden gép powerTouch kezelőfelülettel lesz felszerelve, mely a gépkezelés új dimenzióját jelenti a Homag csoportnál. A technológia először a Lignán mutatkozott be, így a Treff tökéletes alkalom, hogy rögtön a szakmától informálódjunk az első tapasztalatokról.

Érdekli a német faipari csúcstechnológia? Jöjjön el, keressen minket az alábbi elérhetőségeken bővebb információért:

E-mail: office@lignomat.hu
Telefon: +36 94 900 050

Homag Treff

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Szervizmérnök/szerviztechnikus álláslehetőség

A Lignomat Kft. növekedése szükségessé tette, hogy csapatunkat tovább bővítsük egy kiváló szervizmérnök/szerviztechnikus személyével. Tovább...

Weinmann Treff 2017

Idei évben is várja az érdeklődőket a Homag csoport és a Lignomat Kft. a november 23-24-én megrendezésre kerülő Weinmann Treffre, S. Johann-Lonsingen-ben, Németországban. Tovább...

Ki nyerte a szerviz és alkatrész utalványt?

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy mgtisztelte jelenlétével a Garzon - Lignomat közös szakmai napját. Külön hálásak vagyunk az utólag emailben küldött értékelő kérdőív kitöltőinek, nagyon hasznos válaszokat kaptunk. Tovább...

Egy Gold Stevie Award díjas weboldal - HOMAG

A HOMAG csoport új weboldala elnyerte az idei évben a Stevie International Business Award díját. Tovább...

NEMCSAK GÉPET, INNOVÁCIÓT IS VETTEK - faipar.hu

A Garzon Bútor Zrt. nagy fába vágta a fejszéjét, amikor a 2015-ös hannoveri kiállítás után úgy döntött: beruház, hogy a magyar bútogyártásban elfoglalt pozícióját tovább tudja erősíteni Tovább...