CNC technika a Homag Treff-en

A HOMAG a szeptemberi vásáron bemutatja  CNC-megoldásait a különféle feladatok megoldására a bútor és a nyílászárógyártásban. Több mint 15 CNC-gépet láthat élőben, megmunkálás közben, minden teljesítmény kategóriában. 

 

Élzárás és 5- tengelyes megmunkálás egyben

5-tengelyes  és elzáró technika a szabadalmazott easyEdge- élzáró aggregáttal-így összeköthető a HOMAG két erőssége a kis üzemek számára is elérhető árkategóriában . Az aggregát közvetlenül az 5-tengelyes –megmunkáló fejbe kerül beváltásra, az él anyagot az aggregátba helyezzük – és már indulhat is a megmunkálás.

Igazán egyszerű easyEdge: nincs szükség a gép vagy a tengely semmilyen speciális kialakításra – csak a gép oldalán elhelyezett lineáris szerszámcserélőbe integrált felvevő helyre. Kimondottan figyelemre méltó, hogy az él anyag vastagság  2 mm-ig, az él anyag magasság 60 mm-ig és él anyag hossz akár 10 m-ig megmunkálható.

Az easyEdge szabadalmi védettség alatt áll, élzárás DRIVE5C+ 5-tengelyes megmunkálás

Az easyEdge szabadalmi védettség alatt áll, élzárás DRIVE5C+ 5-tengelyes megmunkálás

Élek ragasztása srégen? – a HOMAG megoldja

A LIGNA –án még az innovációs Centerben, a HOMAG Treff-en pedig már élőben, megmunkálás közben látható a dönthető powerEdge élzáró aggregát.

Ez a szabadalmi bejelentés alatt álló megoldás lehetővé teszi az elzárást tetszőleges szögben, tetszőleges irányban és minden oldalon. Egy munkadarabon belül az egyenes és ívek élek lezárása folyamatosan át -szerelés nélkül lehetséges. Fogantyú nélküli frontok, gérbe vágott korpuszok hangsúlyos fugával – ez az aggregát kitágítja a bútortervezés lehetősségeit.

A srég élek zárása is lehetséges a dönthető powerEdge agregattal
A srég élek zárása is lehetséges a dönthető powerEdge agregattal

 

Hatékony ablakgyártás -HOMAG CNC-technikával

Az eltelt több mint 15 év alatt több száz kiszállított gépével a HOMAG a CNC technológiájú ablakgyártást mértékadóan befolyásolta.

A hagyományos technikák sokat veszítettek a jelentőségükből.

A CNC-technikának köszönhetjük:

  • Finis megmunkálási minőségű megmunkálást átszerelés, átépítés vagy a tár átrakása nélkül
  • Az egész kicsi és nagyon nagy alkatrészek készre munkálását
  • Új termékek integrációját, új konstrukciók, vasalatok megjelenését

 

woodWindows ablakgyártó szoftver

A belépés az ablakgyártás CNC-technikájába ezzel a komplett szoftverrel gyerekjáték. Integrált rendelés feldolgozással, minősített ablak konstrukciókkal, szerszám és program elemekkel azonnal kezdhet, a rövid beüzemelési idő így biztosított, a program bármikor bővíthető,így üzeme mindig tud az új követelményekhez alkalmazkodni.

woodWindows: Integrált rendelés feldolgozás,minősített szerkezeti rendszerek, szerszámtár,
előre elkészített programozási modulok- a munka azonnal indulhat

woodWOP felhasználók találkozója

Ötletek, trükkök, gyakorlati megoldások.

Minden, amit mindig is tudni akart a woodWOP-ról, azt megtudhatja szeptember 27-én a  woodWOP felhasználók találkozóján!
Előadások, viták, beszélgetések a HOMAG szakemberekkel és szoftverfejlesztőkkel.
Információk első kézből. 

Jöjjön el Ön is a Homag Treff-re és ismerje meg az asztalosipar jövőjét!

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Szervizmérnök/szerviztechnikus álláslehetőség

A Lignomat Kft. növekedése szükségessé tette, hogy csapatunkat tovább bővítsük egy kiváló szervizmérnök/szerviztechnikus személyével. Tovább...

Weinmann Treff 2017

Idei évben is várja az érdeklődőket a Homag csoport és a Lignomat Kft. a november 23-24-én megrendezésre kerülő Weinmann Treffre, S. Johann-Lonsingen-ben, Németországban. Tovább...

Ki nyerte a szerviz és alkatrész utalványt?

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy mgtisztelte jelenlétével a Garzon - Lignomat közös szakmai napját. Külön hálásak vagyunk az utólag emailben küldött értékelő kérdőív kitöltőinek, nagyon hasznos válaszokat kaptunk. Tovább...

Egy Gold Stevie Award díjas weboldal - HOMAG

A HOMAG csoport új weboldala elnyerte az idei évben a Stevie International Business Award díját. Tovább...

NEMCSAK GÉPET, INNOVÁCIÓT IS VETTEK - faipar.hu

A Garzon Bútor Zrt. nagy fába vágta a fejszéjét, amikor a 2015-ös hannoveri kiállítás után úgy döntött: beruház, hogy a magyar bútogyártásban elfoglalt pozícióját tovább tudja erősíteni Tovább...