Automata adagolású táblafelosztót a kicsiknek is!

Avagy kis pénz, nagy foci...


Automata adagolású táblafelosztó fűrésszel dolgozni különösen gazdaságos, ergonómikus, időtakarékos és a folyamatokat is struktúrába rendezi. Ugyan azt hihetnénk, hogy ez csak a nagyüzemek kiváltsága, azonban a HOMAG csoport kis és közepes üzemek számára is fejlesztett automata megoldásokat.
 
Az üzemeknek ismerős lehet a dilemma: az egyedi ügyféligények növekedésével növekszik a használandó alapanyagok változatossága, és egyszer csak áttekinthetetlenné válik a készlet.  Különösen érezhető ez a rendelések rövid váratlan változtatásainál, vagy ha egy sérült darabot gyorsan kellene cserélni. Ilyenkor hamar felőrli az idegeket a keresgélés. A munkatársaknak a gyártáselőkészítésnél ellenőrizniük kell, hogy egyáltalán rendelkezésre áll-e az alapanyag.
Ha igen, valakinek a raktárból a fűrészhez kell vinnie. Mindez értékes időt emészt fel, mialatt értékteremtés nem történik, ellenben felborulnak a megtervezett munkafolyamatok. Ráadásul a kézi szállításnál fennáll a veszély, hogy megsérül az alapanyag és a termelési költségek még tovább emelkednek.
 
A megoldás: automata adagolás. Mindez a kisebb és közepes üzemek számára is elfogadható áron, minden üzemnek az egyedi igényei alapján megvalósítva.
 

Több idő a fontos dolgokra

 
A siker rögtön mérhető, hiszen az automata adagolással a gépek kapacitása jelentősen megnő, a munkaerő költségek és minőségi problémák miatti veszteségek ellenben csökkennek. A megrendelések teljesítése rugalmasabbá, gyorsabbá és gazdaságosabbá válik. Az így megspórolt időben más, hasznosabb munkák végezhetőek. 

HOLZMA táblafelosztók – összekapcsolásra készen

Több „Kraft“ és funkció alacsonyabb költségek mellett.  Ez a kombináció teszi a HOLZMA táblafelosztók kettes szériáját az elsődleges választásává a belépő kategóriát kereső üzemeknek, vagy a kis szériákkal dolgozóknak – legyen szó a HPP 230 vagy HPP 250-es modellről. A két gép még vonzóbbá teszi a belépést a táblafelosztó gépek világába. És az össze modell gyárilag kész a az automata adagolással történő összekapcsolásra. Érvényes ez természetesen a HOLZMA lapszabász gépek nagyobb szériáinak modelljeire is, mint amilyen a HPP 300 táblafelosztó fűrész.
 

Mi a végeredmény?

A HOMAG csoport automata adagolású táblafelosztó fűrész megoldásai jelentősen növelik a kis és közepes üzemek profitabilitását, és ezáltal a versenyképességüket. A szükséges know-how, mint például a szoftvere és hardver megoldások egy kézben összpontosulnak. Ez garantálja a „méretre szabott“ rendszert, ami nagyon hamar megtérül. Ráadásul a HOMAG csoportot Magyarországon képviselő Lignomat Kft.  saját szervizes szakemberei gyorsan megérkezhetnek az üzemébe.
 

Még egyszer utoljára összefoglalva az előnyök:

  • kisebb helyigény
  • kedvező ár
  • ergonómikus kezelés
  • intelligens szoftver
  • akár egy gépkezelő is tudja működtetni.


 

 
 
 

 

Ne maradjon le

A FAIPARI INNOVÁCIÓKRÓL, EGYEDI AJÁNLATOKRÓL!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesüljön a trendekről, tippekről, asztalosipari hírekről...

 
 
 
 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
 

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Szervizmérnök/szerviztechnikus álláslehetőség

A Lignomat Kft. növekedése szükségessé tette, hogy csapatunkat tovább bővítsük egy kiváló szervizmérnök/szerviztechnikus személyével. Tovább...

Weinmann Treff 2017

Idei évben is várja az érdeklődőket a Homag csoport és a Lignomat Kft. a november 23-24-én megrendezésre kerülő Weinmann Treffre, S. Johann-Lonsingen-ben, Németországban. Tovább...

Ki nyerte a szerviz és alkatrész utalványt?

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy mgtisztelte jelenlétével a Garzon - Lignomat közös szakmai napját. Külön hálásak vagyunk az utólag emailben küldött értékelő kérdőív kitöltőinek, nagyon hasznos válaszokat kaptunk. Tovább...

Egy Gold Stevie Award díjas weboldal - HOMAG

A HOMAG csoport új weboldala elnyerte az idei évben a Stevie International Business Award díját. Tovább...

NEMCSAK GÉPET, INNOVÁCIÓT IS VETTEK - faipar.hu

A Garzon Bútor Zrt. nagy fába vágta a fejszéjét, amikor a 2015-ös hannoveri kiállítás után úgy döntött: beruház, hogy a magyar bútogyártásban elfoglalt pozícióját tovább tudja erősíteni Tovább...