A stabilitás fontos, hiszen nem mindegy, kitől vesz gépet az üzemébe - biztos háttér, gyors növekedés a HOMAG csoportnálA Homag csoport, a világ vezető faipari gép gyártója a 2015. üzleti évben jelentősen növelte mind a megrendelés állományát, mind az értékesítés árbevételét. A Dürr konszernhez tartozó cégcsoport a megrendelésállományát 16%-kal 1,05 milliárd eurora növelte, (az előző évi 911 millió euróról), Az árbevétel a Homag történetében most először lépte át a bűvös 1 milliárdos határt (915 millió euroról 1,039 eurora nőtt).
 
"Az előző üzleti évben rendkívül sikeresek voltunk az észak amerikai piacon, de nyugat Európában szintén tudtunk növekedni” hangsúlyozta Pekka Paasivaara vezérigazgató. "Így folytatódott a növekedésünk, és a tervezetthez képest egy évvel korábban léptük át az egy milliárdos küszöböt.”
 
A növekedéshez hozzájárult, hogy a faipar vezető kiállításán, a LIGNA-n, és a házivásárokon is számos innovációt tudott felvonultatni a HOMAG csoport. Világújdonságként jelent meg a lapszabászat területén a  munkacellás megoldás, mely  teljesen automata munkafolyamatot és hatékony egyedi vágást tesz lehetővé nagyfokú rugalmasság mellett.
Valamint kifejezetten az ablakgyártók számára jelentkezett a Homag csoport egy új géppel, mely minden munkadarab komplett megmunkálását lehetővé teszi, legyen szó körablakokról, ajtókról vagy télikert-elemekről.
 
2015. december 31-én 5 906 dolgozója volt a HOMAG csoportnak, az egy ével korábbi 5 659 főhöz képest. A növekedés elsősorban a lengyel és indiai gyártóközpontok, valamint az amerikai szolgáltató és kereskedelmi központ fejlesztéseinek volt köszönhető.
 
Legyen része Ön is a sikernek, növekedjen a HOMAG csoporttal (valamint kizárólagos hazai képviselőjével, a Lignomat Kft-vel) és nézze meg, a világ vezető gyártójának mely gépei segíthetnek Önnek céljai elérésében!

REFERENCIÁK

Mi más, ha nem a Lignomat?

Már a Lignomat Kft megalakulása óta kapcsolatban vagyunk a céggel.  Tovább...

 

HÍREK

Szervizmérnök/szerviztechnikus álláslehetőség

A Lignomat Kft. növekedése szükségessé tette, hogy csapatunkat tovább bővítsük egy kiváló szervizmérnök/szerviztechnikus személyével. Tovább...

Weinmann Treff 2017

Idei évben is várja az érdeklődőket a Homag csoport és a Lignomat Kft. a november 23-24-én megrendezésre kerülő Weinmann Treffre, S. Johann-Lonsingen-ben, Németországban. Tovább...

Ki nyerte a szerviz és alkatrész utalványt?

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy mgtisztelte jelenlétével a Garzon - Lignomat közös szakmai napját. Külön hálásak vagyunk az utólag emailben küldött értékelő kérdőív kitöltőinek, nagyon hasznos válaszokat kaptunk. Tovább...

Egy Gold Stevie Award díjas weboldal - HOMAG

A HOMAG csoport új weboldala elnyerte az idei évben a Stevie International Business Award díját. Tovább...

NEMCSAK GÉPET, INNOVÁCIÓT IS VETTEK - faipar.hu

A Garzon Bútor Zrt. nagy fába vágta a fejszéjét, amikor a 2015-ös hannoveri kiállítás után úgy döntött: beruház, hogy a magyar bútogyártásban elfoglalt pozícióját tovább tudja erősíteni Tovább...